Jucătorul care i-a făcut viața grea lui Ionel Dănciulescu la Dinamo: „Era pericol! Acum nu știu cum e”

Ionel Danciulescu Bogdan Lobont Dinamo Valeriu Bordeanu Fotbal intern Ionel Dănciulescu
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 19 Ianuarie 2023, 12:39
Data actualizarii: Joi 19 Ianuarie 2023, 12:39

Ionel Dănciulescu a detaliat care a fost cel mai bun și cel mai rău coleg de cameră pe care l-a avut când activa la Dinamo.

La împlinirea frumoasei vârste de 45 de ani, Bogdan Lobonț a fost comemorat de Ionel Dănciulescu (46 ani). Fostul atacant l-a lăudat pe „Lobby” pentru calitățile sale de lider și pentru armonia pe care o crea când erau colegi de cameră. La polul opus, Danciu își amintește că sforăitul lui Valeriu Bordeianu (45 ani) i-a dat de furcă, și că în mai multe rânduri a fost nevoit să-și găsească o altă cameră pentru a se odihni. 

„Un adevărat lider, pe noi ne-a ajutat fantastic. Un coleg de cameră care nu crea probleme. Imediat cum mă lua somnul, în 5 minute plecam pe turnantă, nu aveam niciun fel de probleme.

Am avut și colegi care creau probleme. Bordeianu! Trebuia să îmi pun dopuri în urechi. Dacă adormea înaintea mea, și se întâmpla mai mereu, câteodată mă duceam să dorm în altă cameră. Era pericol, acum nu știu cum e”, a declarat Ionel Dănciulescu pentru DigiSport.  

Bogdan Lobonț se gândește să revină în fotbal 

De ziua sa, Bogdan Lobonț a acordat un interviu pentru site-ul sport.ro. Fostul jucător al Romei și al lui Ajax a mărturisit că nivelul portarilor din campionatul României îl face să se gândească serios la revenire. 

„Câteodată mă bate gândul să mă reapuc. Când văd ce se întâmplă în fotbalul nostru, numai portari de handbal și hochei!? Dacă mă pregătesc, îți spun sincer că aș mai putea juca. Fără falsă modestie, nu că aș fi arogant...”, a declarat Bogdan Lobonț pentru sport.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!