Reghecampf a inceput negocierile cu Al Hilal! Detaliile unei posibile mutari de 6 milioane de dolari. Ce bonusuri va primi

Finala Cupei cu Astra poate fi ultimul meci al lui Reghecampf la Steaua. Cele mai multe indicii arata ca nu mai ramane sa castige si al treilea titlu la rand!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 21 Mai 2014, 20:00
Data actualizarii: Miercuri 21 Mai 2014, 21:18

Reghe negociaza si in aceasta seara cu Al Hilal din Arabia Saudita, echipa care l-a furat si pe Olaroiu de la Steaua.

Situatia de la Steaua, jucatori neplatiti de 2 luni fara 12 prime neincasate il fac pe Reghecampf sa fie foarte atras de oferta de 6 milioane de dolari pentru doi ani la arabi! Ca sa fie siguri ca lasa Steaua, arabii promit sa ii ii plateasca lui Reghecampf 2,5 milioane de dolari in avans!

Seicii lui Al Hilal i-au promis lui Reghe si un bonus de 1 milion de dolari daca ia Liga Campionilor Asiei. Al Hilal e calificta in sferturi.

"Nu cred ca va fi dezastru, pentru ca situatia la Steaua deocamdata este una buna", spune Latovlevici.

Inaintea finalei Cupei cu Astra, Reghe a refuzat sa vorbeasca despre despartirea de Steaua! Intrebat daca se gandeste la o alta provocare, Reghecampf a raspuns: "Nu, avem de castigat Cupa"

La Steaua, Reghe a luat doua tiluri la rand si ca jucator. Pe al treilea l-a ratat! N-a vrut sa pateasca asta si ca antrenor. Reghe urmeaza acelasi drum ca Olaroiu - care a plecat de la Steaua tot la Al Hilal, tot intr-un moment neasteptat.

Intre timp Olaroiu a cistigat din salarii si prime 16 milioane de dolari in 7 ani! "Va fi mult mai greu la anul decat anul acesta si decat anul care a trecut!", a spus Reghecampf.

Modifică setările cookies