Fotbal intern

Ioan Neculaie, arestat! În ce țară a fost prins fostul patron de la FC Brașov

Fostul patron al lui FC Brașov, Ioan Neculaie, a fost condamnat la doi ani și șase luni de închisoare cu executare.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Sambata 29 Ianuarie 2022, 22:46
Data actualizarii: Sambata 29 Ianuarie 2022, 22:53

Omul de afaceri a fost dat în urmărire după ce i s-a anunțat sențința, deoarece nu a fost găsit la domiciliu. Acesta fusese condamnat pentru infracțiuni la regimul armelor și al munițiilor.

După mai bine de o săptămână de căutări, Ioan Neculaie a fost găsit în Grecia. Acesta a fost prind de poliția elenă, urmând să fie retrimis în România în următoarele zile, pentru a fi încarcerat.

  • Dupa fuziunea Farului, o alta formatie de traditie reapare pe harta fotbalului romanesc! Ce spune Ilie Stan, noul antrenor de la Brasov, despre proiectul de la echipa

Având în vedere mandatul de executare a pedepsei închisorii, emis la data de 21.01.2022, pe numele numitului Neculaie Ioan, condamnat definitiv la o pedeapsă cu închisoarea, de 2 ani şi 6 luni cu executare, pentru săvârşirea unei infracţiuni la regimul armelor şi muniţiilor, în urma activităţilor investigative efectuate de IPJ Braşov, cu sprijinul comenzii IGPR, în colaborare cu DOS, DIC, CCPI, Centrul SELEC, poliţiştii greci, coordonaţi de şeful ENFAST din nordul Greciei, astăzi, 29.01.2022, au depistat persoana urmărită pe numele căreia fusese emis un mandat european de arestare şi au condus-o la sediul organului competent, în vederea confirmării şi punerii în executare a mandatului”, anunţă IGPR.

Ioan Niculaie a fost condamnat după ce a folosit o armă pentru a trage gloanțe în cauciucurile mașinii sale. Decizia Curții de Apel Brașov este definitivă. Nu este la prima condamnare. Acesta a avut altele două, una de șase luni cu executare, iar alta de un an și jumătate cu suspendare, care a devenit cu executare la a doua condamnare.

FC Brașov a intrat în faliment în 2017, după ce clubul a acumulat peste 10 milioane de euro datorie, dintre care 5 milioane de euro la fisc. Ioan Neculaie avea de recuperat, de asemenea, 1.3 milioane de euro din club.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies