Ionel Ganea farul Gica Hagi Superliga Fotbal intern

EXCLUSIV Întrebat despre echipa din România care l-a impresionat, Ionel Ganea a rostit un singur nume

Lupta pentru play-off devine din ce în ce mai interesantă. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 31 Octombrie 2022, 14:37
Data actualizarii: Luni 31 Octombrie 2022, 14:51

Farul, formația patronată și antrenată de Gică Hagi, nu reduce din ritmul și se menține pe primul loc în Superliga grație unui joc bine pus la punct. 

În 16 confruntări din actuala ediție, Ionuț Larie și colegii lui au strâns 11 victorii, au remizat de patru ori și au înregistrat o înfrângere. Totodată, Farul, formația lui Gică Hagi, are cel mai bun atac - 30 de goluri - și a doua cea mai valoroasă apărare, cu 12 goluri primite. Doar Rapid a primit mai puține goluri, 11. 

Ionel Ganea, nota 10 pentru Farul

Întrebat de Sport.ro despre echipa care l-a impresionat constant până acum în Superliga, Ionel Ganea (45 de selecții / 19 goluri) la națională a rostit un singur nume. 

"Farul! Echipa lui Gică (n.r.: Hagi) a avut un parcurs foarte bun și arată constanță meci de meci. Are un lot experimentat și știe să scoată cea mai bună versiune din fiecare jucător.

Uitați-vă și la Denis Alibec cât de dezinvolt este și cum îi ies multe acțiuni! În opinia mea va juca la cel mai înalt nivel mult timp de acum încolo, iar echipa națională se va baza în continuare pe el", a declarat Ionel Ganea, pentru Sport.ro. 

„Marinarii” vor juca vineri, 4 noiembrie, de la ora 21:00, primul meci al returului pe teren propriu. Meciul contează pentru etapa a 17-a din Superligă și se va disputa la Ovidiu. În tur, la Mioveni, Farul s-a impus cu scorul de 2-0. Prețul biletelor pentru partidă este următorul: 100 de lei – Tribuna 0, 80 de lei – Tribuna 1, 60 de lei – Tribuna 2 și 30 de lei – Peluze. 

Azi au loc ultimele meciuri din etapa a 16-a a Superligii:

Mioveni - Hermannstadt, ora 18:00

U Cluj - FCSB, ora 21:00

Modifică setările cookies