FOTO Întâmplare stranie, la finalul Supercupei României. Jandarmii i-au dat cu spray lacrimogen în fața unui șef al stewarzilor!

supercupa romaniei 2024 FCSB - Corvinul firma de paza jandarmeria Stadion Steaua Fotbal intern Foto - Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 Iulie 2024, 16:22
Data actualizarii: Vineri 05 Iulie 2024, 16:26

Supercupa României 2024 a fost găzduită de Stadionul "Steaua" din București, iar FCSB s-a impus cu 3-0 în fața Corvinului Hunedoara

Partida a început cu niște coregrafii frumoase ale ambelor echipe, iar pe parcursul celor 90 de minute galeria FCSB (Peluza Nord) și galeria Corvinul, întărită cu suporterii Stelei (Peluza Sud), grupare cu care hunedorenii sunt înfrățiți, s-au duelat verbal și prin bannere. 

Ultrașii Stelei au încercat să escaladeze gardul spre fanii FCSB

Lucrurile au degenerat după marcarea golului trei al partidei, reușit de Phelipe, mulți spectatori de la tribuna 1 începând să strige "Campionii, Campionii!" și să le adreseze mesaje provocatoare ultrașilor steliști din Peluza Sud, după ce fuseseră numiți "oi" și "sclavi lui Becali".

  • Foto - Gabriel Chirea

Imediat după fluierul final al centralului Florin Andrei, câțiva ultrași au cedat nervos și au încercat să sară gardul despărțitor și să le aplice o corecție fizică rivalilor aflați la doar câțiva zeci de metri. Dispozitivul de jandarmi a intervenit imediat creând o zonă tampon, la fel ca și firma de pază angajată de FRF pentru a păstra liniștea în interiorul arenei. 

Unul dintre șefii stewarzilor a primit un jet de spray lacrimogen în față

În îmbulzeala creată, jandarmii au început să dea cu spray-uri lacrimogene, deși ultrașii steliști se regrupaseră și se depărtaseră la o distanță sigură. Singurul care a avut de suferit a fost un șef al dispozitivului de pază. Acesta a fost vigilent și a patrulat cu o stație emisie - recepție în mână prin fața peluzei, pe toată durata meciului, apoi a intervenit pentru a stăvili asaltul ultrașilor, dar a fost confundat de jandarmi cu aceștia, pentru că purta un tricou de culoare neagră. El și-a revenit din năuceală câteva minute mai târziu, după ce a fost ajutat de colegi și s-a spălat cu apă pe față. 

Foto - Gabriel Chirea  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!