Decizia luată de CSA Steaua la ordinul lui Florin Talpan după gestul făcut de Charalambous la conferința de presă

Florin Talpan csa steaua FCSB Fotbal intern Florin Talpan, juristul CSA Steaua
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 Iulie 2024, 20:45
Data actualizarii: Joi 04 Iulie 2024, 20:46

FCSB (campioana României) întâlnește, în această seară, Corvinul Hunedoara (câștigătoarea Cupei), în Supercupă, pe stadionul Steaua.

Din articol

Înaintea meciului din Ghencea, Elias Charalambous și Florin Maxim, antrenorii celor două echipe au susținut o conferință de presă, iar "principalul" de pe banca FCSB ar fi lăsat intenționat să se vadă sigla Stelei care era imprimată pe scaunele din sală.

Gestul l-a enervat la culme pe Florin Talpan, juristul CSA Steaua, care a ieșit public cu un mesaj îndreptat împotriva campioanei Româiei.

"Fcsb nu este, nu a fost si nu va fi vreodată STEAUA! 

Fcsb nu deține palmaresul echipei de fotbal STEAUA BUCUREȘTI care a câștigat Cupa Campionilor Europeni in anul 1986, Super Cupa Europei in anul 1987 si multe alte trofee!", a scris Talpan pe contul său de Facebook.

Ordinul dat de Talpan

Într-o intervenție pentru Fanatik, Florin Talpan a dezvăluit că, după gestul lui Charalambous, a cerut ca toate siglele Stelei de pe stadion să fie acoperite.

"Ca urmare a faptului că am fost contactat de către presă în urma conferinței susținute de Elias Charalambous pe stadionul Ghencea, când a lăsat deliberat să se vadă emblema Stelei pe scaun, spre deosebire de antrenorul Florin Maxim, i-am somat de urgență pe cei din club să acopere toate însemnele Stelei de pe băncile de rezerve, de la zona mixtă și sala de conferință de presă.

Ei nu sunt Steaua! Nu le putem permite celor care încalcă toate deciziile instanțelor judecătorești să se folosească încă o dată de numele și palmaresul Stelei”, a spus Florin Talpan.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!