Gigi Becali a anunțat titularii din FCSB - Corvinul: ”Pe Musi îl băgăm portar, ce să facem?”

FCSB - Corvinul Gigi Becali SuperCupa Romaniei Fotbal intern Gigi Becali
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 Iulie 2024, 12:28
Data actualizarii: Joi 04 Iulie 2024, 13:38

Joi seară, de la ora 20:00, FCSB o va întâlni pe Corvinul Hunedoara pe stadionul ”Steaua” din Ghencea, în Supercupa României.

FCSB a câștigat ediția 2023/24 a SuperLigii României, în timp ce Corvinul Hunedoara și-a adjudecat prima Cupă a României din istorie după ce a învins-o în finala competiției pe Oțelul Galați (2-2, 3-2 d.l.d.).

Gigi Becali a anunțat titularii din FCSB - Corvinul: ”Pe Musi îl băgăm portar, ce să facem?”

Gigi Becali, patronul FCSB, a dezvăluit că Marius Ștefănescu, noua achiziție a FCSB-ului, va fi titular în fața Corvinului pe Ghencea. Totodată, milionarul din Pipera a mai mărturisit că în primul ”11” vor apărea și Alexandru Băluță, Darius Olaru, Adrian Șut și Mihai Lixandru.

În atac, FCSB va miza pe David Miculescu, așa cum a mai punctat Gigi Becali. Roș-albaștrii vor fi nevoiți, de asemenea, nevoiți să joace cu un under. Cel mai probabil, se va opta pentru Alexandru Musi.

”O să îl vedeți pe Ștefănescu, care va juca cu orice regulă și orice neregulă. O să îl vedeți pe Băluță, Olaru, Șut, Lixandru și atacant pe David Miculescu. Ce facem, o să îl băgam pe Musi în poartă dacă așa vrea Burleanu”, a spus Gigi Becali, potrivit Fanatik.

FCSB, în perioada de mercato

Antrenor - Elias Charalambous (confirmat)

Veniri - Marius Ștefănescu (Sepsi OSK / 1.31 milioane de euro), Daniel Popa (FCU Cluj / 300.000 de euro), David Kiki (FCV Farul Constanța / gratis)

Reveniri după împrumuturi - Alexandru Musi (Petorlul), Malcolm Edjouma (Bari), Ovidiu Perianu (FC Buzău), Victor Stancovici (Unirea Dej), Matei Tănasă (FC Buzău)

Plecări - Ovidiu Popescu (FCU Cluj / gratis), Ovidiu Perianu (Unirea Slobozia / împrumutat), Matei Tănasă (Poli Iași / gratis)

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!