Intalnire decisiva! Rapidul poate avea de ASTAZI inca un finantator, Marian Iancu e gata sa cumpere 20% din actiuni

►Porto - Sevilla joi 22:00 in direct la Sport.ro si Voyo! Cu DRAG de pe Dragao. Semnat FOTBAL!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 31 Martie 2014, 18:17
Data actualizarii: Marti 01 Aprilie 2014, 00:19

Rapidistii au primit astazi una dintre cele mai bune vesti din ultimii doi ani, planul de reorganizare finnciara a clubului din Giulesti fiind in final acceptat de judecatorul sindic.

Victoriosi intr-una dintre cele mai importante "batalii", cea care i-a dus la doar un pas de faliment, giulestenii pot renaste in urmatoarea perioada, fanii asteptand acum cel poutin un investitor potent financiar.

Iar norocul acestora se poate numi Marian Iancu, fostul finantator al Politehnicii Timisoara, fan declarat al echipei din Giulesti, cel care spune ca este dispus sa investeasca din nou in fotbal.

Deschis in privinta oricarei oferte, Adrian Zamfir, patronul Rapidului, a avut deja mai multe intalniri cu Viorel Moldovan, cel care bate acum in retragere. Pe fir a intrat repede si Marian Iancu, cel care spunea in urma cu doar doua zile: "Ma tentează Rapidul, am mai spus-o, sunt nascut-crescut in Giulesti dar astept si eu ziua de luni, ca sa vad ce se intampla cu acel plan de reorganizare si ce cai de atac sunt in cazul in care nu se va aproba".

Potrivit Digisport, Iancu, dupa auzul vestii ca planul de reorganizare a trecut, a programat si o intalnire cu Zamfir, acesta urmand sa se intalneasca cu patronul giulestean in cursul zilei de marti (n.r maine).

Pe langa Marian Iancu, care ar vrea circa 20% din actiuni, Ovidiu Ene si Catalin Misu ar fi si ei interesati de achizitionarea unor pachete de actiuni, numele celor doi oameni de afaceri fiind pronuntate chiar de "seful" din Giulesti.

Modifică setările cookies