nations cup Cupa Hagi Fotbal intern

Incepe NEBUNIA pentru copiii indragostiti de fotbal! Cupa Hagi trimite o echipa la Mondialul pustilor din Maroc

Copiii din toata Romania viseaza sa prinda un loc printre cei mai tari pusti din lume!

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 19 Martie 2015, 16:06
Data actualizarii: Joi 19 Martie 2015, 16:07

Cupa Natiunilor se joaca anul asta in Maroc! 32 de nationale se bat in octombrie pentru titlul mondial. Zinedine Zidane e si la aceasta editie ambasatodul campionatului care a lansat nume importante din fotbalul jucat pe zeci de milioane de euro. Giovanni dos Santos, Lamela sau golgeterul Frantei, Lacazette, sunt doar 3 dintre jucatorii care au ajuns sa faca senzatie in fata a zeci de mii de fani dupa ce au stralucit la Cupa Natiunilor.

Turneul final care va trimite o echipa din Romania la Mondial are loc in perioada 28 mai - 1 iunie, la Academia Hagi, din Ovidiu.

Vor participa castigatoarele turneelor zonale de la Cluj, Craiova, Suceava si Bucuresti, alaturi de alte 8 cluburi profesioniste invitate de Hagi. Intre ele, Steaua si Dinamo!

In 2014, Academia Hagi a reusit cea mai mare performanta din istoria participarilor Romaniei la Nations Cup, locul 6 in Brazilia, la Sao Paulo. Editia din acest an e cea de-a 6 a Cupei Hagi. La prima dintre ele, in 2010, s-a lansat Ianis Hagi, actualul mijlocas al Viitorului.

Modifică setările cookies