Gigi Becali Liga 1

Gigi Becali poate iesi din nou de la inchisoare! PEDEPSELE finale ale Penitenciarului de la Poarta Alba!

Gigi Becali nu si-a pierdut dreptul de a iesi 24 de ore pe luna de la inchisoare. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 16 Mai 2014, 12:15
Data actualizarii: Vineri 16 Mai 2014, 12:15

Gigi Becali si-a aflat pedeapsa dupa permisia de 24 de ore, in care a incalcat regulile penitenciarului Poarta Alba. Patronul Stelei semnase ca nu va da declaratii presei, insa iesirea lui s-a transformat intr-o conferinta de presa maraton de aproape 4 ore.

Sefii de la Poarta Alba l-au pedepsit deja pe Becali, care sambata seara intrase in direct prin telefon la Romania TV, lucru interzis de regulile de detentie.

Becali nu mai are dreptul de a primi si cumpara bunuri timp de luna, nu mai are dreptul la vizite timp de o luna si sesizarea comisiei pentru individualizarea regimului de executare a pedepselor.

Becali primeste si o veste buna. Sefii penitenciarului nu precizeaza nimic despre dreptul de permisie lunara, pe care l-a castigat prin regimul de detentie deschisa, scrie ziarul Ring.

Astfel, Becali isi poate vizita din nou familia pentru 24 de ore in luna iunie.


Comunicatul de la Poarta Alba nu precizeaza nimic nici despre dreptul de munca al lui Becali, care a inceput sa lucreze la Academia Hagi de cateva saptamani.

Avocata lui Becali anunta insa ca patronul Stelei poate trece din nou la regim de detentie semideschis si a decis sa faca plancere impotriva sanctiunilor.

”Nu neaparat (n.r. - se va pune problema schimbarii regimului), dar poate fi adusa in discutie", a declarat Maria Vasii in Ring.


"NU EU AM CONTACTAT PRESA"


"Comisia m-a sanctionat pentru faptul ca am spus ca ma intorc a doua zi la ora 9.00, iar la ora 8.30 doresc sa fiu in fata penitenciarului pentru a nu intarzia la intoarcere. Mai mult nu am contactat eu presa, mass-media m-a asteptat in fata portii mele, au fost permanent in fata casei mele, la politie, la cimitir. Nu au plecat nici o secunda din fata casei mele, au dormit in masini in fata portii.

Inevitabil era faptul sa nu iau legatura cu ei, atata timp cat eu sunt o persoana publica, sunt fost europarlamentar si deputat, sunt un personaj care tine tot timpul prima pagina de ziare si fac rating ori de cate ori se discuta de numele <Becali>", s-a aparat Becali. Citeste aici mai multe. 

Modifică setările cookies