Gueye Mansour ASU Poli Timisoara Fotbal intern

Il mai tii minte pe Mansour "Omul foarfeca" Gueye? Atacantul senegalez este aproape de o revenire in Romania, la 30 de ani

Mansour Gueye, atacantul senegalez care s-a remarcat in Romania prin golurile sale din foarfeca, in perioada in care juca la Poli Timisoara (2004 - 2011), este aproape de o revenire in Romania.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 01 Septembrie 2016, 18:21
Data actualizarii: Joi 01 Septembrie 2016, 18:30

Ajuns la 30 de ani, acesta se poate intoarce chiar in orasul in care a cunoscut cea mai frumoasa perioada a carierei sale.

Senegalezul, care a evoluat intre 2011 si 2013 pentru Ordabasy (Kazakhstan), marcand 10 goluri in 39 de meciuri, apoi pentru Timisoara (2014), Hajer Al-Ahsa (2015) si Lokomotiv Plovdiv (2016), este in discutii cu ASU Politehnica Timisoara, echipa suporterilor, care activeaza in liga secunda.

Cotidianul Gazeta Sporturilor noteaza ca ASU Politehnica negociaza si cu un fotbalist japonez, Gentaro Murakami, care a juca la UTA II in sezonul trecut, marcand zece goluri in liga a patra.

"Suntem deschisi sa mai aducem jucatori, dar nu de dragul de a aduce. Si asa avem 25 de jucatori la antrenamente, jucatori care pot sa se impuna si sa fie titular, doar la numar nu transferam. Mansour asteapta un raspuns din Qatar, apoi se va decide. In privinta japonezului, ii vom da un raspuns astazi", a spus Sorin Brandescu, citat de Gazeta Sporturilor.

Modifică setările cookies