"Iau un pumn de pastile!" Aniversare trista pentru Helmuth Duckadam! Fostul mare portar are probleme serioase de sanatate 

Helmuth Duckadam FCSB fost portar probleme de sanatate Steaua Fotbal intern "Iau un pumn de pastile!" Probleme serioase de sanatate pentru Helmuth Duckadam
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 Aprilie 2019, 12:58
Data actualizarii: Marti 02 Aprilie 2019, 13:12

Helmuth Duckadam a implinit ieri varsta de 60 de ani, dar recunoaste ca starea sa de sanatate nu este deloc buna.

Fostul mare portar al Stelei se confrunta cu probleme serioase de sanatate. Acesta a dezvaluit ca, dupa cele opt operatii prin care a trecut, este nevoit sa ia zilnic 20 de pastile.

"Nu e atat de placut cand se aduna toate. Daca stai bine cu sanatatea, treci mai usor peste ele. Dar la mine se simte… si se simte în fiecare dimineata. Cand îmi trosneste o mana, un picior. Ma mai doare pe ici, pe colo. E greu… Daca ai probleme de sanatate, asa cum am eu, chiar e dificil, dar nu avem ce sa facem. Eu am avut opt operatii grele, complicate. Opt! 

Nu e atat de placut cand stii asta… În fiecare dimineata iau un pumn de pastile. Nu exagerez! Am 20 de medicamente pe care trebuie sa le iau zilnic. Unele pentru coagularea sangelui, pentru circulatie, pentru tensiune, pentru stomac, unele pe post de pansament gastric. Ha, ha, ha! Cand v-am zis ca nu-i asa simplu…”, a declarat Duckadam pentru Libertatea.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!