CFR Cluj Conference League Gibraltar Liga Campionilor lincoln red imps Fotbal intern

I-au eliminat degeaba! CFR Cluj este la același nivel în Conference League cu campioana Gibraltarului

Ambele echipe sunt pe ultimul loc, dar Lincoln se află într-o grupă mai dificilă.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 26 Noiembrie 2021, 10:01
Data actualizarii: Vineri 26 Noiembrie 2021, 10:07

CFR Cluj a eliminat-o greu în preliminariile Ligii Campionilor pe campioana Gibraltarului, Lincoln Red Imps (2-1 și 2-0), însă în cele din urmă ambele echipe au ajuns să evolueze în grupele Conference League.

Dacă pentru CFR Cluj calificarea doar în grupele Conference League a fost o dezamăgire, pentru Lincoln Red Imps a reprezentat cea mai mare realizare a unei echipe de club din Gibraltar, țară practic inexistentă în fotbalul european.

CFR Cluj a marcat cât Lincoln: două goluri în cinci meciuri

Performanțele, sau mai degrabă contraperformanțele celor mai bune echipe din România și Gibraltar în a treia competiție continentală sunt asemănătoare. 

Într-o grupă accesibilă, cu AZ Alkmaar (locul 3 din Olanda), Randers (locul 6 din Danemarca) și Jablonec (locul 3 din Cehia), CFR Cluj este ultima, cu două goluri înscrise în cinci meciuri și un singur punct. 

Lincoln este și ea ultima, tot cu două goluri înscrise în primele cinci partide, dar într-o grupă mai dificilă, cu FC Copenhaga (locul 3 din Danemarca), Slovan Bratislava (campioana din Slovacia) și PAOK Salonic (vicecampioana din Grecia), unde nu a reușit să strângă niciun punct.

Antrenorul lui Lincoln, ”păcălit” de CFR

”Sigur că CFR este capabilă să ajungă în grupele Ligii Campionilor, a mai făcut-o și în trecut. 

Cred că au folosit meciurile cu noi ca pregătire pentru asaltul asupra grupelor Ligii Campionilor”, spunea antrenorul lui Lincoln după eliminarea din vară.

Din păcate, nu a avut dreptate.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!