Herea, golgeterul Ligii I cu ghetele lui Ronaldo! Vezi povestea omului care-i incalta pe fotbalisti!

Autor: Sport.ro
Marti 29 Septembrie 2009, 13:46
Herea, golgeterul Ligii I cu ghetele lui Ronaldo! Vezi povestea omului care-i incalta pe fotbalisti!

Degeaba esti fotbalist, daca nu ai si ghete pe masura. Este legea nescrisa a jucatorului de fotbal.

Exista la Cluj un om care-i incalta pe toti fotbalistii din Liga I - mai putin pe cei care au contracte de reprezentare cu firmele de echipament sportiv. Il cheama Coco si il stiu majoritatea fotbalistilor din Romania. 

De la el, daca esti fotbalist, gasesti orice pereche de ghete pe care o vrei. Apostol, Moti, Niculescu, Culio, Kone sunt doar cativa dintre fotbalistii care cumpara ghete de la Coco. Pe timp de criza, preturile sunt pe masura!

"Ma suna fiecare fotbalist si imi spune de ce are nevoie, iar eu caut in toata lumea modelul dorit si ma duc sa-l iau. De exemplu, acum i-am dat lui Onicas niste modele de ghete care apar pe piata abia in decembrie", a spus Coco pentru www.sport.ro

Negustorul cu ghete de fotbal de la Cluj este mandru de Herea, unul dintre golgeterii campionatului.

"Herea da gol dupa gol pentru ca i-am dat niste ghete speciale. Sunt la fel ca cele ale lui Cristiano Ronaldo", spune Coco.

Clujeanul intampina insa dificultati - exista si fotbalisti care poarta marimi foarte mari sau mici. "Cea mai mica marime o are Apostol, poarta 38. Alcantara de la Cluj poarta cea mai mare -47. Gasim pentru toti", spune Coco pentru www.sport.ro

EXCLUSIV: Raed Arafat, în dialog cu Andreea Esca despre epidemia de coronavirus și măsurile luate în România
BRAT