Mutu ii arata lui Herea cum sa dea goluri la Rapid: "M-a invatat sa nu ma dau in spectacol!"

Autor: Sport.ro
Marti 29 Septembrie 2009, 08:34
Mutu ii arata lui Herea cum sa dea goluri la Rapid: "M-a invatat sa nu ma dau in spectacol!"

Ovidiu Herea joaca din ce in ce mai bine la Rapid, motiv de bucurie pentru suporteri si conducatori. El dezvaluie ca Adrian Mutu l-a ajutat sa-si intre in forma si sa devina unul dintre cei mai buni oameni din Giulesti.

"Marcam mult si cand eram la FC National. La Rapid mi-a luat ceva pana sa ma adaptez, dar ma bucur ca mi se acorda mai multa incredere decat in trecut. Avem un grup unit si putem reusi chiar sa luam titlul. Deocamdata vreau sa joc bine la echipa de club. Nu inteleg de ce nu as face fata la nationala. Sunt pregatit sa joc. Daca voi fi convocat, vin cu cea mai mare placere." a declarat Herea in Click, dupa care a dezvaluit ca Adi Mutu il ajuta cu sfaturi in cariera. "Cu Adi ma inteleg bine. In ultima vreme nu prea am mai vorbit cu el pentru ca a avut probleme. M-a sfatuit mereu sa raman cu picioarele pe pamant, sa nu ma dau in spectacol dupa un meci mai bun, sa-mi vad de fotbal. Pentru mine este jucatorul preferat din Romania si sper sa-i calc pe urme." spune acesta.

Herea vrea sa ii calce pe urme lui Mutu si sa prinda un contract bun afara, insa prefera Spania si nu Italia. "De la Rapid, vreau sa plec sa joc afara. Dintre campionatele puternice de afara, cel mai mult cred ca mi se potriveste Spania." incheie Herea.

Alina Bica, condamnată definitiv la 4 ani de închisoare cu executare, a fost prinsă de poliţişti în Italia
BRAT