VIDEO EXCLUSIV "Grande" Craioveanu, elogiu pentru un atacant al Universității Craiova și o comparație cu brazilianul Ronaldo. "Păstrând proporțiile"

Gică Craioveanu a vorbit duminică dimineața la Ora Exactă în Sport de la Pro Arena. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 17 Aprilie 2022, 11:22
Data actualizarii: Duminica 17 Aprilie 2022, 12:06

Jovan Markovic a fost cel mai bun jucător al Universității Craiova în ultimele două partide, 3-2 pe teren propriu cu CFR Cluj, dar și 3-0, sâmbătă seara, cu Farul Constanța, la Ovidiu. 

Convocat de Mirel Rădoi în toamnă la acțiunile naționalei, atacantul cu o statură impresionantă nu a impresionat la partidele tricolorilor, a fost criticat de oameni din fotbalul românesc, dar mereu apărat de patronul craiovenilor, Mihai Rotaru. 

Craioveanu, cuvinte frumoase despre Jovan Markovic

În direct la Ora Exactă în Sport de la Pro Arena, duminică dimineața, Gică Craioveanu, oficial al oltenilor, a vorbit despre Jovan Markovic, în contextul în care despre atacant se tot spune că ar avea un surplus de kilograme. 

"Cum ți pare Markovic? Crezi că ar trebui să slăbească mai multe kilograme?", a fost întrebarea adresată de moderatorul Mihai Mironică. 

"E complicat, mi-aduc aminte, păstând proporțiile de Ronaldo (n.r.: Ronaldo Nazario) când s-a intors la Real Madrid. Avea 6 kg-7 kg în plus, dar randamentul lui era unul senzațional.

Poate se simte bine așa, cu greutatea asta, poate dacă ar slabi puțin ar fi mai bine pentru el. A ajuns la un nivel foarte bun, creează spații, marchează foarte ușor, a crescut foarte mult ca nivel acest copil.

Markovici, Baiaram, Câmpanu, eu zic că Andrei Ivan a ajuns la maturitatea fotbalistică. Nu avem probleme în atac, avem câte o problemă în apărare pe greșeli individuale. 

A crescut foarte mult și Crețu (n.r.: Alexandru Crețu) la mijlocul terenului și are rezultate. Asta contează și exprimarea, chiar dacă ai rezultate și joci slab, mie nu-mi place", a declarat Gică Craioveanu, duminică dimineața, la Ora Exactă în Sport de la Pro Arena. 

  • 23 de ani are Jovan Markovic
  • 800.000 de euro e cota lui Markovic (1,83 m)
  • 30 iunie 2024 e data la care îi expiră lui Markovic contractul cu Universitatea Craiova

Antrenorul Universităţii, Laurenţiu Reghecampf, a fost eliminat pentru două cartonaşe galbene consecutive, în min. 48, din cauza protestelor faţă de arbitrul Cătălin Popa.

Universitatea a reuşit a treia sa victorie consecutivă. Farul a suferit a treia sa înfrângere în play-off.

În sezonul regulat, fiecare formaţie a câştigat meciul de acasă cu 1-0.

FC Farul Constanţa - Universitatea Craiova 0-3 (0-3), Academia Hagi - Stadion Central - Ovidiu

  • Au marcat: Jovan Markovic (15, 45+2), Ştefan Baiaram (37).
  • Cartonaş roşu: Adrian Petre (Farul, 90).
  • Arbitru: Cătălin Popa (Piteşti); arbitri asistenţi: Sebastian Eugen Gheorghe (Suceava), Vladimir Urzică (Piatra Neamţ); arbitru de rezervă: Florin Andrei (Târgu Mureş)
Modifică setările cookies