Laurentiu Reghecampf Fotbal intern

„Ochiul” lui Reghecampf, greșeala lui Hagi și atacul barbar al lui Petre. Caramavrov, după Farul - Universitatea Craiova 0-3

Farul - Universitatea Craiova 0-3, în etapa a cincea a playoff-ului Ligii 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 17 Aprilie 2022, 08:01
Data actualizarii: Duminica 17 Aprilie 2022, 09:04

de Florin CARAMAVROV

CS Universitatea Craiova mai speră la titlu, după ce se îndepărtase la un moment dat la o distanță aproape imposibil de recuperat. Seria impresionantă din ultima vreme, 2-0 la FCSB, 3-2 cu CFR și acest 3-0 cu Farul, le dă dreptul oltenilor să vizeze. 

Dacă FCSB o bate mâine pe CFR, echipa din Bănie va rămâne la 6 puncte de lider. Sunt destule de recuperat în 5 meciuri, dar teoretic se poate. 

Ce am remarcat sâmbătă seara:

* S-a luminat Reghecampf! Hai că nu i-a luat mult, și-a dat seama că Markovic și Baiaram sunt cei mai în formă fotbaliști de la CS Universitatea Craiova și i-a băgat titulari cu Farul. Consecința: Markovic - două goluri, Baiaram – unul. 

Când ai doi tineri în lot cu asemenea apetit ofensiv și cu asemenea exuberanță în joc, nu îi poți ține rezerve. Oricât ar fi fost Koljic de bun în anii precedenți, să insiști cu el în primul 11 a însemnat o eroare majoră a antrenorului oltenilor. Și poate și de aceea Universitatea a pierdut la un moment dat contactul cu liderul.

Altfel, remarcabilă reacția de după meci a lui Reghe, care și-a cerut scuze arbitrului pe care-l „porcăise” cu câteva minute înainte. 

* Slăbuță echipa lui Hagi, cel care a făcut o mare greșeală de strategie când l-a vândut pe Ghiță în plin campionat, rămânând într-un singur fundaș central de meserie, Larie. Și se simte! Cu improvizațiile Mladen și Artean pe acea poziție, marinarii sunt vulnerabili în defensivă. 

* Sălbatică intervenția lui Adrian Petre la Pigliacelli pe final de meci. Cum să intri cu atâta ură, cu crampoanele pe glezna unui coleg de breaslă? Asta e stupizenie. Acum îmi dau seama de ce băiatul ăsta nu a mai progresat în ultimii doi ani. Când gândești așa, fie și la furie, nu ai cum să devii mare fotbalist.

Ca o concluzie, CS Universitatea pare cea mai în formă și cea mai spectaculoasă echipă din Liga 1 pe acest final de sezon. Depinde doar de ea și de antrenorul ei să gestioneze cu succes meciurile care i-au mai rămas de jucat. Cu Markovic și Baiaram în prim-plan.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!