Gigi Corsicanu aruncă bomba! Conducerea Rapidului îl vrea pe Marius Șumudică

Gigi Corsicanu Marius Sumudica Rapid Fotbal intern Marius Șumudică / Sursa foto: Imago Images
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 16 Aprilie 2024, 12:43
Data actualizarii: Marti 16 Aprilie 2024, 13:06

Rapid a ajuns la a patra înfrângere consecutivă în play-off-ul Superligii, iar conducerea "alb-vișiniilor" vrea să se despartă de Cristiano Bergodi.

Favoritul suporterilor pentru banca tehnică este Marius Șumudică și se pare că și conducerea clubului înclină acum spre această variantă.

Gigi Corsicanu, fostul lider al galeriei rapidiste, a dezvăluit că din informațiile sale inclusiv conducerea din Giulești înclină în momentul de față spre varianta Marius Șumudică, în ciuda faptului că Dan Șucu s-a opus multă vreme acestei mutări.

Șumudică ar putea ajunge la Rapid

(n.r. – Voi sunteți pentru Șumudică?) Știi foarte bine relația mea cu Șumi. Eu îl știu, vorbesc cu el zilnic, îmi e prieten foarte bun. Șumi asta își dorește. E viața lui. A spus că el doarme la stadion dacă i se îndeplinește visul. ‘Dacă aș primi ofertă de la Real Madrid și de la Rapid, eu aș alege Rapidul.

Pe mine nu mă interesează altceva’. Galeria nu poate să aibă un punct de vedere din poziția în care ne aflăm noi. Aici o să decidă conducătorii. Eu cred că e favoritul galeriei și al întregului sau al tuturor rapidiștilor. Mai ales acum în momentul ăsta.

Chiar dacă pe unii i-a mai supărat, a mai făcut niște greșeli, la nervi și i-a mai supărat pe rapidiști. (n.r. – Poate să facă șocul la echipă?) Categoric da. Și sper că a învățat din greșelile pe care le-a făcut și o să fie mult mai echilibrat. (n.r. – Conducerea îl vrea pe Șumudică?) Eu știu că da. Din culise știu că îl vor”, a spus Gigi Corsicanu, potrivit Fanatik.

Marius Șumudică s-a mai aflat pe banca Rapidului în perioada 10 iunie 2010 – 28 aprilie 2011.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!