Presa din Turcia a reacționat după ultimele declarații ale lui Marius Șumudică despre transferul lui Denis Drăguș

Marius Sumudica denis dragus Florin Manea Fotbal extern Denis Drăguș, la Gaziantep / Foto: Imago
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 13 Aprilie 2024, 18:01
Data actualizarii: Sambata 13 Aprilie 2024, 18:02

Impresarul Florin Manea a anunțat că Trabzonspor este în negocieri avansate cu Standard Liege pentru transferul lui Denis Drăguș.

Marius Șumudică, fostul antrenor al lui Denis Drăguș la Gaziantep și cel care a insistat pentru aducerea atacantului român, susține că nimic din ce a spus Florin Manea nu este adevărat.

Reacția turcilor după declarațiile făcute de Marius Șumudică

După ultimele declarații ale lui Marius Șumudică, jurnaliștii turci consideră că Trabzonspor și-ar putea schimba strategia de transferuri și ar putea renunța la ideea de a-l cumpăra pe Denis Drăguș de la Standard Liege.

Această situație ar putea să o facă pe Trabzonspor să își schimbe strategia de transferuri. Este de așteptat ca orice schimbare în legătură cu viitorul lui Gaziantep și Drăguș să fie împărtășită cu fanii”, au scris cei de la takagazete.com.tr.

Subiectul a fost abordat și de către cei de la kuzeyanadolu.net, care s-au întrebat care va fi următoarea mutare a celor de la Trabzonspor după declarațiile făcute de tehnicianul român.

În timp ce prestațiile lui Drăguș îl fac o țintă populară în fereastra de transferuri de vară, declarațiile lui Șumudică arată că fotbalistul va rămâne la echipă. Întrebarea este ce strategie va aborda Trabzonspor în această situație”, au scris turcii.

Ce a spus Marius Șumudică despre Florin Manea:

Chiar mai devreme mă sunase Drăguș, vorbeam cu el la telefon. Pentru mine, astea sunt cele mai mari realizări, când te sună foștii jucători și sunt recunoscători pentru cum s-au simțit. Are discuții, dar rămân siderat când văd că apar fel de fel de oameni pe la televiziuni și se erijează în impresarul lui Drăguș. Este ca și copilul meu, un băiat extraordinar și vorbesc cu el aproape zi de zi.

Singurul care l-a adus și care îl știa a fost Cătălin Liță, un impresar, agent FIFA, dar căruia nu-i place să apară. Este agentul meu în momentul de față, dar nu-i place să apară, să se laude. Văd fel și fel de oameni care apar și spun că sunt impresarul lui X și Y, dar asta e o lume în care trebuie să ne obișnuim.

Ar trebui să fim mai atenți și în momentul în care discutăm, cel mai bine este să fie întrebată persoana respectivă”, a spus Marius Șumudică la DigiSport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!