Gigi Becali: "Tu nu mai ai voie să vorbești! Îmi închizi gura?" Patronul de la FCSB a făcut scandal

Ionuț Stoica
Data publicarii: Sambata 02 Martie 2024, 08:30
Data actualizarii: Sambata 02 Martie 2024, 09:10
Gigi Becali și Mihai Stoichiță au avut o discuție privind amendarea patronului de la FCSB de către Comisia de Integritate a FRF.

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, și Mihai Stoichiță, au avut o discuție vehementă privind amendarea lui Becali de către Comisia de Integritate a FRF. Patronul FCSB și-a exprimat nemulțumirea față de sancțiunile primite și a pus sub semnul întrebării rolul acestei comisii.

Gigi Becali a subliniat că este absurd să fie amendat pentru declarațiile sale, afirmând că Federația Română de Fotbal nu ar trebui să se concentreze pe educația patronilor, iar Mihai Stoichiță a intervenit susținând că toată lumea trebuie să respecte regulile, inclusiv patronii.

  • Gigi Becali

"Nu sunteţi normali, din moment ce noi vă alegem, vă punem acolo şi voi spuneţi că acum ne şi educaţi. Eu te pun acolo să administrezi şi tu vrei să mă educi pe mine, nebunule?" a declarat Becali, potrivit Fanatik. 

Becali vs Stoichiță, schimb aprig de replici

Într-un schimb de replici, Becali a contestat utilitatea Comisiei de Integritate, considerând că aceasta nu are rolul de a-i "educa" pe patroni. Discuția a evoluat către ideea că FRF ar trebui să se axeze pe aspecte precum corectitudinea în joc și prevenirea parierii, iar Becali a afirmat că acest gen de reguli nu există în alte părți ale lumii.

"Care reguli? Eu respect regulamentele UEFA şi FIFA. Sunt nişte reguli care nu există în Europa şi nicăieri în lume. Reguli prin care să facem o Comisie de Integritate să îi educe pe patroni…" a continuat afaceristul din Pipera.

Becali: “Tu nu mai ai voie să vorbeşti. Îmi închizi gura?”

Conversația a culminat cu o întrebare retorică a lui Becali: "Îmi închizi gura?". Stoichiță a negat această afirmație, iar Becali a subliniat că este deranjat de amenzile primite, evidențiind că are dreptul la propria opinie și că nu ar trebui sancționat pentru aceasta.

"Comisii de Integritate pentru integritatea jocului, nu să-l educ pe om. Aţi înnebunit? Să se joace corect, să nu se joace la pariuri, asta înseamnă integritate. Nu că, stai puţin, Becali, te educ. Tu nu mai ai voie să vorbeşti. Îmi închizi gura? "

"Cine eşti tu, să mă amendezi pe mine? Ăla e un trepăduş (n.r. Radu Vişan, secretarul general al FRF), cum să mă amendeze pe mine? Eu sunt Gigi Becali…"

"Există regulamente pentru toţi şi apoi există părerea mea. Pot să spun ce vreau eu, părerea mea, vorbe. Dacă nu jignesc pe nimeni, de ce să nu îmi pot spune părerea? Voi nu aveţi niciun fel de democraţie în voi".

Mihai Stoichiță, iritat de această divergență a opiniilor, a încheiat cu un simplu "Sunt reguli pentru toţi, să ştii".

Această confruntare dintre Gigi Becali și Mihai Stoichiță a adus în prim-plan opiniile diferite privind în privința acțiunilor Comisiei de Integritate, subliniind tensiunile existente în relația dintre patronii cluburilor și "autoritățile fotbalistice".

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!