Gigi Becali Andrea Compagno Billel Omrani Fotbal intern

FOTO Gigi Becali, task pentru Dică: "dublul" de la FCSB pe care antrenorul nu trebuie să-l sară din schemă

Finanțatorul de la FCSB a avut un mesaj pentru Dică, la o zi după rușinea din Conference League, FCSB - Silkeborg 0-5. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 14 Octombrie 2022, 22:40
Data actualizarii: Vineri 14 Octombrie 2022, 22:39

FCSB - Silkeborg 0-5

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a întărit ideea că Nicolae Dică trebuie să joace cu tandemul său preferat în avanposturi. 

Becali și-a realizat visul și l-a luat pe Billel Omrani și îl vrea pe francez în atac, alături de italianul Compagno. Într-o intervenție la televiziunea Digi Sport, omul de afaceri și-a construit discursul în jurul antrenorului de la FCSB și a ajuns în punctul său dorit: a comunicat explicit cum trebuie să joace tehnicianul piteștean în atac.

"Normal că e responsabil Dică, păi am făcut eu echipa? El a zis că vrea să odihnească jucători, el a făcut echipa, el e responsabil. Știți că eu zic când sunt, dar Dică e responsabil că nu fac eu schimbările, când făceam eu, spuneam că eu răspund.

El face echipa, el face schimbările. Ne consultăm, îmi zice cum vrea să joace, eu i-am zis că aș vrea să joace cu toți jucătorii, să joace și Omrani, a zis că și Omrani și Compagno, nu pot decât 4-4-2, i-am zis să joace ce sistem vrea, dar să joace amândoi. Asta fac", a declarat Gigi Becali, la televiziunea mai sus menționată. 

VIDEO Rezumatul meciului FCSB - Silkeborg 0-5

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!