FOTO ȘI VIDEO Gigi Becali s-a ținut de cuvânt! A mers la sediul LPF marți dimineață. Motivul vizitei

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Iunie 2023, 11:27
Data actualizarii: Marti 27 Iunie 2023, 11:44

Gigi Becali a sosit în această dimineață, în jurul orei 11:00, la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal, înainte de Adunarea Generală și țintarul pentru sezonul viitor al Superligii. 

Omul de afaceri de la FCSB a fost adus de Ionuț Luțu, apoi a intrat direct în sediul LPF, fără să acorde declarații, în biroul președintelui Gino Iorgulescu. Așa cum a anunțat încă de luni seară, Gigi Becali vrea să schimbe articolul din regulament care impune prezența unui jucător U21 în formula de start a echipelor din Superliga. 

Patronul de la FCSB a marșat luni seara, într-o intervenție la TV, pe ideea potrivit căreia tot mai mulți conducători ai grupărilor din eșalonul de elită nu ar mai vrea să accepte regula U21, mai ales în contextul în care naționala de tineret nu a reușit să iasă din grupe la Campionatul European de la București. 

Ce a declarat Gigi Becali despre regula U21
 

În cazul vicecampioanei, doar doi fotbaliști sunt eligibili pentru regula impusă de FRF. „Perla” lui Gigi Becali, Octavian Popescu (20 de ani) și Alexandru Pantea (19 ani), fundașul dreapta cotat la 650.000 de euro, conform site-urilor de specialitate.

„Dacă vor, o să facem. Facem o hârtie spre cunoștință. Noi nu-l rugăm pe Burleanu. El e slujitorul nostru, slujește Federația, adică pe noi toți. Noi îi aducem la cunoștință. Nu intră în Comitetul Executiv nimic. Ia la cunoștință Burleanu că noi, 16 echipe, nu mai jucăm cu jucător U21. Asta e nebunia nebuniilor, adică unul care ne slujește nouă ne comandă nouă ceea ce noi nu vrem? Nu trebuie niciun Comitet Executiv. 16 cluburi semnează că nu vor, la revedere!

Nu e răbufnire, ăsta e adevărul. Cine întreabă Comitetul Executiv. Noi suntem 16 și noi nu jucăm cu U21. Noi nu-i cerem ceva Federației, doar trimitem o hârtie, să ia la cunoștință că nu ne convine această regulă și că nu mai folosim jucători U21. Să facă Burleanu echipă de fotbal și să pună el jucători pe banii lui. Gino Iorgulescu știe și susține, dar ce să facă președintele Ligii? El primește ordin de la noi. Sunt 16 cluburi care semnează și președintele Ligii trebuie să stea drept.

Noi avem convenție, primele trei meciuri nu pune nimeni jucător U21, chiar dacă-l ai”, a spus Gigi Becali, potrivit DigiSport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!