Suporterii FCSB și-au pierdut răbdare și vor să-l convoace pe Gigi Becali la discuții. Mesajul liderului Peluzei Nord

FCSB Gheorghe Mustata Gigi Becali Superliga Fanii FCSB
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Marti 27 Iunie 2023, 09:19
Data actualizarii: Marti 27 Iunie 2023, 09:24

Suporterii FCSB și-ar dori să vadă o schimbare la patronul Gigi Becali (65 de ani).

Liderul suporterilor FCSB, Gheorghe Mustață, este de părere că Gigi Becali se lasă prea ușor influențat de unii dintre oamenii din anturajul său și că ia multe decizii impulsiv, ceea ce nu e în beneficiul echipei.

Mustață și-a exprimat dorința de a purta o discuție cu Gigi Becali, pentru a-i scoate în evidență acestuia modul în care este dus de nas de oamenii din anturajul său.

Becali, convocat la discuții de fani

„Gigi trebuie să se schimbe și să asculte. Odată și odată cred că o să îmi calc așa pe orgoliu și să merg să discut cu el. O singură dată am vorbit și după am discutat numai cu MM.

Vreau să mă duc personal și am să îi spun anumite lucruri pe care le vedem doar noi suporterii. Gigi este repede influențabil, el nu verifică și reacționează imediat.

Eu sper să merg și să-i spun că lucrurile nu stau chiar așa, pentru că fanii au ajuns la limită, la saturație”, a spus liderul Peluzei Nord, la podcastul Tare de Tot.

FCSB a realizat trei transferuri în această vară: Alexandru Băluță (29 de ani / mijlocaș ofensiv / România / Puskas Akademia / liber de contract), Siyabonga Ngezana (25 de ani / fundaș central / Africa de Sud / 500.000 de euro) și Damjan Djokovic (33 de ani / mijlocaș central / Croația / Al-Raed / liber de contract)

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!