Gigi Becali susține că Burleanu a fost pus de Coldea la FRF, însă nu-l mai vrea plecat: "Creştem un român la UEFA"

Razvan Burleanu florian coldea Gigi Becali Fotbal intern Răzvan Burleanu
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Mai 2024, 10:06
Data actualizarii: Joi 30 Mai 2024, 10:20

Florian Coldea şi Dumitru Dumbravă, foști șefi ai SRI, sunt anchetați de DNA pentru presupuse fapte de trafic de influenţă şi spălare de bani.

În acest context, Gigi Becali a susținut public faptul că Răzvan Burleanu, președintele FRF, a fost ajutat de Coldea să ajungă la șefia forului național, după ce fostul conducător al SRI l-ar fi arestat pe nedrept pe Gică Popescu în "Dosarul Transferurilor".

Totuși, patronul FCSB a ținut să menționeze faptul că nu-și mai dorește ca Burleanu să plece de la conducerea FRF și că speră ca acesta să ajungă pe o funcție importantă la UEFA după ce își va încheia mandatul la FRF.

  • Gigi Becali

"În fotbal există răutate, duşmănie, invidie. Pentru ce făcea Coldea dacă el îşi putea face banii lui? Pentru ce să îl bage în puşcărie pe ăla, pe ăla, pe ăla? Fă-ţi banii tăi şi n-ai treabă!

Ce-ai cu Gică Popescu? 3 ani şi 10 zile, i-a mai dat şi 10 zile ca să intre la regim închis. Ce-ai cu Gică Popescu, cu Meme Stoica? Procurorul a spus că s-au prescris faptele, dar judecătorul avea scris pe hârtie cât să ia.

Ăla, Mustaţă, judecătorul, a vorbit cu Meme Stoica. Şi i-a zis Meme: «De ce i-ai dat aşa, că îi dădeai 3 ani şi scăpa». Şi el: «Băi, nea Meme-ule, i-aş fi dat de mai mult, dar n-aveam de ce să mă leg. Îi dădeam şi 5 ani, că nu dădeam de la mine».

De ce a făcut Coldea astea? Ca să îi facă lui Domnul astea. De ce şi-a pus păr în cap de parcă-i Cătălin Botezatu? Da, l-a băgat la puşcărie pe Gică Popescu. E Trăilă la Comisii? Am scăpat eu vreodată de amendă? Nu.

Toate, numai amenzi. De ce? Cu Burleanu. Deci, Trăilă, Coldea şi cu Dumbravă. De unde l-au adus pe Burleanu? Nu este al lui Coldea? Nu vă uitaţi la televizor? L-au adus securitatea lor.

Am văzut de Trăilă, care învârte milioanele de euro. Omul care îmi dădea amenzi. Nici nu ştiam că e bărbatul lui Trăilă aia cu politica, cu Băsescu. Mi-a spus Dan Idita că e omul care îmi dă toate amenzile.

L-a pus Burleanu care e omul lui Coldea. Păi de ce l-a băgat Coldea pe Gică Popescu? Ca să ia Burleanu. Dumnezeu nu doarme. Face dreptatea. Ia uite cum o face acum. Mi-a spus cineva că asta e subţire, a luat bani a făcut consultanţă.

Dar dacă îi caută de purici, i-a găsit cu păduchi. Burleanu nu are de ce să cadă. N-are cum să cadă. Nu e afectat pentru că a fost votat de Adunarea Generală. Nu are rost să vorbim de el acum, s-a calificat şi trebuie lăudat.

Becali îl susține pe Burleanu  pentru o funcție importantă la UEFA

De ce să cadă Burleanu? Dacă el are la UEFA acolo… e român, lasă-l să crească la UEFA acolo. Ce pierdem noi dacă creştem un român la UEFA? Câştigă fotbalul. Dacă a calificat… gata, acum îl laud.

Să dăm Cezarului, ce-i al Cezarului! Nu putem să criticăm toată viaţa. Hai să îl criticăm toată viaţa pe Gigi Becali. Bine, mă, critică-l pe Becali pentru ce face rău. Dar ce a făcut bine?

Ce a făcut Burleanu? Ce a făcut acolo nu a făcut el, a făcut Coldea şi Securitatea. Dar el a calificat echipa, că el e stăpân acolo. Atâta timp cât el e stăpân acolo, e meritul lui. 

Când omul face, trebuie să-l lăudăm. Nu face nici măgării. Arbitrajul s-a mai reglat. Am înţeles că o să scoată şi regula U-21", a spus Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Răzvan Burleanu a preluat frâiele Federației Române de Fotbal, în martie 2014, la doar 29 de ani, înlocuindu-l pe Mircea Sandu, care condusese forul național vreme de 24 de ani.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!