Gigi Becali Adrian Mititelu inchisoare adrian mititelu Fotbal intern

Gigi Becali, decisiv în decizia eliberării lui Adrian Mititelu din închisoare. Ce rol a avut patronul de la FCSB

Curtea de Apel din Craiova a decis, miercuri, eliberarea din funcție a lui Adrian Mititelu, patronul lui FCU Craiova, care fusese condamnat pentru evaziune fiscală.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 06 Iulie 2022, 18:31
Data actualizarii: Miercuri 06 Iulie 2022, 18:44

În noiembrie 2020, Curtea de Apel Craiova l-a condamnat pe Adrian Mititelu, patronul U Craiova 1948, la trei ani de închisoare cu executare, pentru evaziune fiscală, într-un dosar referitor la transferul lui Mihai Costea de la U Craiova 1948 la Steaua în 2011.

Gigi Becali a dezvăluit că a avut un rol important în eliberarea omului de afaceri, explicând că nu s-a opus în luarea acestei decizii. 

"Dacă nu eram eu de acord nu-l eliberau. Am trimis un avocat special, astăzi, la Curtea de Apel pentru a transmite instanței că nu ne opunem eliberării. Să vă spun un lucru, Mititelu mai avea de ispășit 32 de zile. Urma să intre la comisie pentru eliberare condiționată. N-a scăpat definitiv.

Mititelu nu a fost eliberat, ci doar i-a fost suspendată pedeapsa până la revizuire. Asta înseamnă că s-ar putea să se întoarcă la închisoare în septembrie, să facă și cele 32 de zile. Totul depinde de Înalta Curte, care urmează să reglementeze hotărârea CCR. Vom vedea cum", a declarat Becali pentru gsp.ro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies