Gigi Becali FCSB Liga 1 Steaua Fotbal intern

EXCLUSIV Gigi Becali, convins că CSA nu va găsi un investitor care să bage bani la Steaua: „Unul aduce milioane și altul comandă?”

Patronul FCSB, Gigi Becali, consideră că oficialilor de la CSA Steaua nu le va fi ușor să găsească un investitor privat care să bage bani la echipa de fotbal.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 13 Aprilie 2022, 17:40
Data actualizarii: Miercuri 13 Aprilie 2022, 17:57

Latifundiarul din Pipera își bazează rațiunea pe faptul că nimănui nu i-ar plăcea să investească bani din propriul buzunar, pentru a executa ulteriori ordine venite de la altcineva.

În baza aceluiași raționament, Gigi Becali spune că se vede într-un viitor parteneriat cu Armata în care FCSB și CSA Steaua să fuzioneze într-o singură echipă.

Becali și-ar dori apariția societăților fotbalistice, organizate după alte reguli decât cele ale societăților comerciale

„Voi aveți mentalitatea că la fotbal este altceva, dacă era altceva se creau niște societăți fotbalistice și spuneau asta e societate fotbalistică, în care sunt alte reguli. Nu, e o societate comercială pe acțiuni, aceleași reguli au toate, nu se poate că vine Becali dă milioanele și vine unul, comandă.

Vine vreunul domnule că aici e fotbal, nu, tată, e societate comercială, nu e fotbal. Joacă fotbal după reguli aut, corner, arbitrul arbitrează, dar administrarea și comanda e la mine”, a spus Gigi Becali la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.


Singurul lucru care l-ar face pe Gigi Becali să nu mai decidă tot la FCSB: „Acum spun: 'Ia-o tu, că tu ești specialist!'” pe www.sport.ro

FCSB ocupă locul doi în clasamentul Ligii 1 (40 de puncte), însă are șanse minime la titlu în acest sezon. CFR Cluj este liderul campionatului, cu 45 de puncte.

Steaua s-a calificat în playoff-ul Ligii 2, însă în cazul în care se va clasa la final pe unul dintre locurile promovabile nu va putea accede în Liga 1 și nici nu va putea evolua în barajul de promovare/rămânere în prima ligă.

Modifică setările cookies