Gigi Becali FCSB Ilie Dumitrescu Fotbal intern

Gigi Becali, avertizat de Ilie Dumitrescu! Problema identificată de fostul internațional: „Să le dea de gândit!”

Ilie Dumitrescu a descoperit motivul pentru care FCSB a fost umilită de Silkeborg în grupele Conference League și i-a transmis un avertisment lui Gigi Becali.
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Octombrie 2022, 19:39
Data actualizarii: Joi 27 Octombrie 2022, 19:45

Potrivit fostului mare internațional român, FCSB nu are în momentul de față un lot echilibrat, jucătorii de pe bancă fiind mai slabi decât fotbaliștii de bază.

Problema identificată de Ilie Dumitrescu la FCSB

„A fost o chestie asumată. Începutul ezitant din campionat a făcut ca ei să fie la o distanță foarte mare de play-off sau de obiectivul acesta de a câștiga campionatul. Nucleul important de jucători care trece printr-o formă sportivă foarte bună trebuia cumva menajat.

Că diferența asta între primii 11-12-13 jucători și tot ceea ce înseamnă lotul FCSB-ului a făcut ca diferența asta să fie foarte mare trebuie să le dea de gândit pe viitor”, a spus Ilie Dumitrescu, potrivit Prosport.

FCSB a pierdut cu 10-0 (la general) dubla cu Silkeborg din grupele Conference League și ocupă ultimul loc în grupa B.

West Ham United conduce în clasamentul grupei, cu 12 puncte, urmată de Silkeborg IF, 6 puncte, RSC Anderlecht, 4 puncte, FCSB, 1 punct.

FCSB întâlnește, joi seară, de la ora 19:45, Anderlecht. Meciul poate fi urmărit pe PRO ARENA și VOYO, iar cele mai tari faze vor fi pe SPORT.RO.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies