anderlecht - fcsb FCSB Nicolae Dica Conference League

Anderlecht - FCSB | Nicolae Dică a titularizat un atacant care nu a mai marcat de șapte luni

Meciul dintre Anderlecht și FCSB este joi, de la ora 19:45, în direct pe PRO ARENA și VOYO.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Octombrie 2022, 18:31
Data actualizarii: Joi 27 Octombrie 2022, 18:31

Nicolae Dică a anunțat echipa de start pentru meciul cu Anderlecht, de la Bruxelles. Andrea Compagno (26 de ani), golgheterul echipei, va începe meciul din postura de rezervă. În locul său a fost preferat Andrei Dumiter, atacant care nu a mai marcat de șapte luni.

”Tripleta” ofensivă este formată din Miculescu, Dumiter și Octavian Popescu. Noul ”preferat” al lu Gigi Becali, Alexandru Pantea, a fost trimis pe bancă.

Echipa de start a FCSB-ului: Târnovanu - Crețu, Dawa, Tamm, Radunovic - Oaidă, Edjouma, Olaru - Miculescu, Dumiter, Popescu

Rezerve: Vlad, Haruț, Coman, Stoica, Dulca, Boboc, Pantea, Bouhenna, Radaslavescu, Rusu, Compagno

Anderlecht - FCSB, joi, ora 19:45, pe PRO ARENA și VOYO

Umilită în dublă manșă de Silkeborg cu 0-10 la general, FCSB este ultima în grupa de Conference League, cu un singur punct, un singur gol marcat și 13 goluri primite. 

Totuși, vicecampioana mai poate spera la o calificare în fazele eliminatorii ale competiției, dar trebuie să fie ajutată și de rezultate. FCSB are nevoie, evident, de două victorii în ultimele două meciuri, cu Anderlecht (deplasare) și West Ham (acasă).

În același timp, FCSB trebuie să fie ajutată și de rezultatele din celelalte meciuri ale grupei. Mai exact, Silkeborg trebuie să piardă ambele partide rămase în această grupă.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies