VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali, atac la adresa ministrului Novak: ”De unde să știe ăla, ce să știe?”

Patronul lui FCSB l-a criticat pe sportivul-politician pentru necunoașterea imnului României și pentru implicarea sa în ”cazul” CSA Steaua.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 Mai 2022, 13:08
Data actualizarii: Luni 16 Mai 2022, 13:13
Din articol

Invitat telefonic în cadrul emisiunii ”Ora exactă în sport” de la PRO ARENA, Gigi Becali, patronul lui FCSB, a comentat gestul recent al ministrului sportului, Carol Eduard Novak, de a refuza să recite imnul României.

Totodată, Becali l-a acuzat pe sportivul devenit politican de implicarea în ”cazul” CSA Steaua de partea clubului militar.

Dialogul din emisiune

Ciprian Marica (invitat): Ce părere aveți că ministrul sportului nu știe imnul României?

Gigi Becali: Păi, de unde să știe, mă, ăla, ce să știe? Nu vezi că vrea să facă el, domnule, acum să participi cu CSA-ul, păi nu se poate, că nu te lasă UEFA să participi. Ce dacă intri în campionatul intern, nu ai cum. Vii acum, ce s-a îndreptat în urmă cu 25 de ani, ce s-a transformat Steaua în societate pe acțiuni, și vii tu acum să strici ce s-a reparat atunci. 

Mihai Mironică (moderator): A spus ministrul că e o lege învechită și trebuie schimbată. 

Gigi Becali: Păi legea aia a reparat. Învechită, face el iar cum să comande ei. Anul ăsta ia campionatul, vine la putere, zice îl schimbăm pe șeful Federației, punem unul de la PNL, apoi îl schimbăm, vine unul de la PSD, că suntem noi la putere. Asta fac ei, politică.

Modifică setările cookies