Gigi Becali anunță o lovitură de proporții! Suma uriașă care intră în conturile clubului

Gigi Becali FCSB Superliga Fotbal intern Gigi Becali / Foto - Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Mai 2024, 11:56
Data actualizarii: Sambata 25 Mai 2024, 12:01

Gigi Becali, patronul FCSB, este de părere că echipa sa va fi greu de învins în sezonul viitor, deoarece va avea la dispoziție un buget important.

Potrivit latifundiarului din Pipera, FCSB ar urma să încaseze în ediția viitoare a Superligii în jur de zece milioane de euro numai pentru participarea în prima ligă.

În plus, pe lângă banii pe care echipa îi va primi pentru participarea în campionat, Gigi Becali speră ca echipa sa să încaseze o sumă frumușică în urma unui parcurs bun în competițiile europene.

"Încasăm câteva milioane (n.r. - de euro) din bilete, normal. 5 milioane de euro, drepturi de televiziune încă două milioane și ceva...

O să luăm 2,5 milioane de la sponsor (n.r. - din sezonul următor). Dacă intri în Ligă, după aia la revedere, s-a terminat totul. Mai poate să spere cineva (n.r. - la titlu)?", a spus Gigi Becali, potrivit Digisport.

Câți bani primește FCSB dacă se califică în Liga Campionilor

Dacă trece de preliminarii, FCSB va primi 1,85 milioane de euro, iar pentru calificarea în faza principală va mai primi suma de 19 milioane de euro.

Odată ajunsă în grupe, campioana României va primi premii suplimentare în bani în funcție de rezultatele pe care le va avea: 750.000 de euro pentru remiză și 2.15 milioane pentru o victorie.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!