Merge la FCSB? Florin Tănase i-a răspuns lui Gigi Becali

FCSB florin tanase Gigi Becali Superliga Florin Tănase / Foto: Getty Images
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Mai 2024, 08:04
Data actualizarii: Sambata 25 Mai 2024, 08:04

După ce FCSB a devenit campioana României, Gigi Becali vrea să se asigure că echipa sa va face o figură frumoasă și în competițiile europene.

Patronul roș-albaștrilor a realizat deja primele două transferuri: David Kiki (de la Farul Constanța) și Daniel Popa (de la Universitatea Cluj).

Florin Tănase: ”E o posibilitate să merg la FCSB!”

Pe lista patronului de la FCSB se află însă și jucători cu experiență la gruparea roș-albastră: Florin Tănase, fostul căpitan al FCSB-ului, și Denis Alibec. Dacă în privința atacantului echipei naționale, șansele să îmbrace din nou tricoul echipei lui Gigi Becali sunt destul de mici, în ceea ce îl privește pe Tănase, acest lucru este realizabil.

Gigi Becali a declarat că Tănase va reveni la FCSB în cazul în care nu va primi o ofertă mai bună din partea unui club din străinătate.

Finanțatorul lui FCSB a dezvăluit recent că fotbalistul este ofertat de un club din Rusia, însă Tănase nu are de gând să meargă acolo dacă nu va primi un salariu de 100.000 de euro lunar, lucru improbabil să se întâmple. Astfel, Gigi Becali s-a arătat încrezător că Florin Tănase va îmbrăca din nou tricoul lui FCSB.

Întrebat despre dezvăluirile făcute de Gigi Becali, Florin Tănase a confirmat faptul că ar putea fi din nou jucătorul lui FCSB: ”E o posibilitate. Să vedem”, a spus Florin Tănase, conform GSP.

Sursa citată susține că în cazul în care Tănase va decide să revină la FCSB, fotbalistul va încasa lunar un salariu uriaș, de nivelul celui al lui Florinel Coman: 30.000 de euro lunar.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!