Fotbal intern

EXCLUSIV Gigi Becali, ajutor pentru Dynamo Kyiv și Mircea Lucescu: „Cu sufletul mare și generos ați soluționat problemele!” Gestul patronului de la FCSB

Gigi Becali ajută victimele războiului din Ucraina. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 22 Martie 2022, 16:27
Data actualizarii: Marti 22 Martie 2022, 16:44

În urmă cu o lună, Vladimir Putin (69 ani) a recunoscut independența regiunilor separatiste Doneţk şi Lugansk și a ordonat un atac militar asupra Ucrainei. Conflictul a ajuns până la Kyiv, iar aproximativ 3 milioane de oameni au fost nevoiți să plece din Ucraina din cauza bombardamentelor lansate de Putin. 

O parte dintre refugiați au ajuns și în România, iar Gigi Becali (63 ani) nu a rămas pasiv la suferința oamenilor din Ucraina. Patronul FCSB-ului s-a oferit să-i ajute pe femeile și copiii care au fugit din calea războiului și i-a căzat în baza de antrenament a roș-albaștrilor, după ce altora le-a oferit cazare la hotelurile din Moldova. 

Pe lângă miile de refugiați pe care i-a ajutat, Gigi Becali le-a asigurat și condițiile de pregătire juniorilor de la Dynamo Kyiv, potrivit știrilor PRO TV, pe care i-a găzduit la Berceni, în baza de antrenament a FCSB-ului, unde le-a oferit toate condițiile pentru a se pregăti pentru meciul din Youth League, contra lui Sporting U19, de pe 6 aprilie. Iar impresarul Arcadie Zaporojanu, împreună cu Mircea Lucescu și conducearea ucrainenilor, au ținut să-i mulțumească omului de afaceri pentru mărinimie. 

Arcadie Zaporojanu: „Să ne vedem sănătoși la București!”

„Nea Gigi, după discuția avută azi cu dumneavoastră, împreună cu Mircea Lucescu, în numele conducerii Fotbal Club Dynamo Kyiv, vă suntem recunoscători că ați venit cu sufletul mare și generos în soluționarea problemelor de cazare, alimentare și proces de antrenament la bază FCSB a membrilor lotului U19 Dinamo Kiev, care vor ajunge la București joi, 24 martie, în vederea pregătirii meciului din Liga Campionilor U19, din 6 aprilie. 

Să ne revedem sănătoși la București!”, a fost mesajul pe care Arcadie Zaporojanu i l-a trimis omului de afaceri. 

Modifică setările cookies