Gigi Becali a refuzat o zi LIBERA! Administratia Penitenciarelor a cazut de acord sa-l lase acasa, patronul Stelei a refuzat! Motivul invocat:

Gigi Becali a refuzat o zi LIBERA! Administratia Penitenciarelor a cazut de acord sa-l lase acasa, patronul Stelei a refuzat! Motivul invocat:

► Sport.ro prezinta: VLAD, Killerul de Vulturi!Tottenham - Benfica, azi 22:00, in direct la Sport.ro si Voyo.ro

O noua lovitura de teatru in cazul lui Gigi Becali, patronul Stelei. Incarcerat la penitenciarul Poarta Alba, sectorul Valu lui Traian, dupa mai multe luni petrecute la Jilava, omul de afaceri a primit sansa de a merge acasa pentru o zi, insa a refuzat "permisia", este dezvaluirea facuta de avocata acestuia, Maria Vasii, citata de Ziarul Ring.

Potrivit sursei citate, avocata patronului stelist a depus personal in urma cu cateva zile o cerere de permisie pentru clientul ei, drept pe care acesta il are pentru luna martie. ANP (Administratia Penitenciarelor) a acceptat in cele din urma, insa nu pentru 10 zile, asa cum era specificat in cerere, ci pentru o singura zi, la finalul careia Becali ar fi trebuit sa se intorca in arest.

Gigi Becali a refuzat insa permisia acordata de ANP, argumentand ca drumul de la penitenciar la Bucuresti si inapoi i-ar lua mai mult de o zi. Iar acesta nu s-a oprit aici, alegand sa faca mai multe demersuri catre Comisia de Abuzuri a Parlamentului, considerand ca drepturile sale au fost incalcate, in conditiile in care are 30 de zile de permisie restante.

"Domnul Becali a primit o propunere a penitenciarului de a-i acorda o zi de permisie, dar dansul a refuzat-o. Dupa ce am mers personal la directorul general al ANP si am depus cererea de permisie de 10 zile cuvenite pe luna martie, au venit cei de la Penitenciarul Poarta Alba sa-i ofere domnului Becali o zi sa mearga casa. Dar o zi nu-i este suficienta, nu are cum, pentru ca nu poate ajunge pana acasa si inapoi. Si atunci, dansul insista, iar noi reclamam ca i s-a respins cererea de permisie de 10 zile, cumulate 30 de zile, la care dansul avea dreptul pana in prezent. Asta cu atat mai mult cu cat noi am depus acea hotarare judecatoreasca prin care ni se spune ca acest drept este recunoscut prin titlu de lege si nu poate fi ingradit prin acele norme metodologice", a spus Maria Vasii in Ziarul Ring.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Românii vor să scape de pandemie. Peste 8.000 de oameni s-au vaccinat la maratonul din București
BRAT
Modifică setările cookies