500.000 de euro pentru normalitate! National Arena intra in randul marilor arene! Gazonul va avea instalatie de iluminare artificiala!

Autor: Sport.ro
Joi 13 Martie 2014, 07:39

► Sport.ro prezinta: VLAD, Killerul de Vulturi!Tottenham - Benfica, azi 22:00, in direct la Sport.ro si Voyo.ro

PMB va incepe o licitatie pe 3 aprilie pentru a stabili ce instalatie de iluminare artificiala va fi folosita pentru gazon.

Arena a avut mereu probleme cu partile arse de soare sau uscate din cauza lipsei oxigenului. De acum se vor investi aproximativ 500.000 de euro pentru aceasta aparatura, una obisnuita pe marile stadioane ale lumii, anunta Gazeta.

Gazonul va fi schimbat o data pe an, iar contractul cu respectiva firma se va semna pentru 7,8 mil. de euro pentru patru ani; compania va avea in grija tot ce tine de intretinerea Arenei, de la turnicheti pana la noctura si gazon.

Pana acum s-au jucat 78 de partide pe Arena Nationala, la care au asistat un total de 2,1 milioane de suporteri. Tot acolo au mai avut loc si doua concerte.

Ultima data cand s-a folosit o instalatie de iluminare artificiala a gazonului a fost la finala Europa League, in luna mai a lui 2012.

Noi detalii în cazul ursului ”Arthur”. Blana animalului, identificată într-o tăbăcărie din Târgu Secuiesc
BRAT
Modifică setările cookies