Fotbal intern

Gigi Becali a mărturisit ce a făcut de Revelion: „E adevărat. Nu mai există altceva care să-mi placă!”

Gigi Becali a dezvăluit cum a petrecut trecerea dintre ani. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 01 Ianuarie 2022, 13:17
Data actualizarii: Sambata 01 Ianuarie 2022, 13:22

Gigi Becali nu a petrecut trecerea dintre ani cu fast, la fel ca în anii trecuți. Patronul FCSB a precizat că nu mai este atras de petreci, ci că singurul lucru care-l interesează este conexiunea cu Dumnezeu. De asemenea, omul de afaceri a precizat că a participat la Sfânta Liturghie inclusiv în noaptea de Revelion.

Becali: „Așa trebuie să facă toți creștinii, măcar 5 minute”

„Eu de Revelion sunt în biserica, ca să petrec anul 2021 spre 2022. Așa trebuie să facă toți creștinii, să petrecem măcar 5 minute. Eu în noaptea de Revelion sunt în biserică pentru că vreau să fiu cu Hristos și cu toți sfinții de noul an.

Cum la alții le place la dans, la muzică, la mâncare de Revelion, artificii, mie îmi place muzica îngerească în biserica, cu Hristos și cu sfinții. Fiecare om cu treaba lui”, a declarat Gigi Becali pentru antena3.ro

Informațiile din spațiul media indicau că Gigi Becali a rezervat 20 de camere în Poiana Brașov, la hotelul Teleferic. Cu toate acestea, latifundiarul a dezvăluit că în acea locație a petrecut trecerea dintre ani familia sa.

„Doamne, miluiește! Merge familia, e adevărat. Eu, Doamne, mai fac eu petreceri? Tot ce e petrecere pentru mine este numai în Hristos, altceva nu mai există petrecere care să îmi placă mie. V-am spus că mă mai duc doar la două nunți, la cele 2 fete și atât. Nu mai există petreceri pentru mine. Pentru mine, petrecerea este numai și numai Sfânta Liturghie”, a declarat Gigi Becali. 

Modifică setările cookies