Gigi Becali FCSB Ivan Mamut Universitatea Craiova Fotbal intern

EXCLUSIV Gigi are încredere în atacantul care a dat un singur gol în ultimul an: ”Își face treaba!”

Vârful de careu a fost titular în ultimele două meciuri ale lui FCSB, ambele câștigate: 2-0 cu Farul Constanța și 3-2 cu FC Argeș.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 22 Martie 2022, 08:05
Data actualizarii: Marti 22 Martie 2022, 08:05
Din articol

Gigi Becali, patronul lui FCSB, nu și-a pierdut încrederea în Ivan Mamut, atacantul care a marcat un singur gol în ultimul an calendaristic.

Croatul a fost titular pe postul de atacant central în ultimele două etape, în care echipa a câștigat cu Farul Constanța (2-0) și FC Argeș (3-2).

Însă ultima reușită a lui Mamut datează din data de 29 ianuarie 2021, pe când evolua pentru CS Universitatea Craiova!

Mamut da, Keșeru ba

”Eu mai am încă încredere în Mamut. Își face treaba, dar nu chiar așa cum mi-ar plăcea, dar e posibil să crească”, a declarat Becali într-o intervenție la PRO X, în cadrul emisiunii ”Ora exactă în sport”. 

Situația cu un alt atacant, Claudiu Keșeru, este diferită:

”Cu Keșeru e încheiată treaba. Deja am început să dau bani de la mine, deja trebuie să dau un milion de euro de la mine. Le spun acum tuturor să dea un milion de la ei și să facă cum vor ei. Cine nu a fost de acord? Păi trebuie să fie de acord el (n.r. - Mihai Stoica)

Dacă fac ca el, să dea Mihai Stoica milionul și fac ca el. Să dea măcar 500.000. Are de spus când îl întreabă patronul pe el, cum adică să aibă de spus? Să aibă de spus când e întrebat, că așa eu comand pe banii mei!”, a spus Gigi Becali.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!