Gica Popescu, in inspectie pe santierele din Giulesti si Ghencea! Care e stadiul lucrarilor: "Suntem in grafic!" Reactia lui Popescu dupa ce a vazut ruinele "Templului"

Romania se pregateste intens de EURO 2020 si incearca pe ultima suta de metri sa aduca la standardele cerute de UEFA cele patru stadioane pe care le-a trecut pe lista.

Gica Popescu, consilierul premierului Romaniei, a fost in acesta dimineata in inspectie pe doua dintre santierele din Bucuresti. Mai intai, Gica Popescu a fost in vizita la stadionul din Giulesti.

Fostul capitan al nationalei este increzator ca desi lucrarile au demarat cu dificultate si avem intarzieri importante, tara noastra va reusi sa puna la dispozitie cele 4 stadioane trecute drept baze de antrenament.

"Stam foarte bine cu pregatirile, in general. Suntem in grafic cu majoritatea lucrurilor. Bineinteles ca mai sunt si intarzieri, dar incercam sa aducem totul pe linia de plutire. Euro 2020 nu inseamna doar cele 3-4 stadioane pe care trebuie sa le facem. Sunt multe lucruri pe care UEFA vrea sa le facem. Cred ca acest turneu va fi facut bine, foarte bine sau exceptional", a declarat Gica Popescu.

Dupa Giulesti, Gica Popescu a plecat in Ghencea pentru a vedea care este stadionul lucrarilor si la fostul stadion al ros-albastrilor.

"Ma bucur ca au inceput lucrarile. Eu nu am mai fost aici de cand era stadionul in picioare. E putin ciudat sa vezi un santier in locul in care era vechiul Ghencea. Pentru noi, Ghencea era casa noastra. Toate meciurile le jucam aici. Am obtinut rezultate exceptionale. Pe mine ma incearca un sentiment de tristete pentru ca nu mai exista locul unde am obtinut atat de multe performante, dar sper ca noul stadion sa aduca cel putin la fel de multe rezultate cum am avut noi. Nu stiu daca actuala echipa nationala prefera Ghencea sau alte stadioane", a mai precizat fostul capitan al nationalei.

Romania va gazdui patru partide la EURO 2020. Toate cele patru meciuri, trei din grupe si unul din optimi, se vor juca pe Arena Nationala. Pe langa stadionul central, Romania s-a angajat ca va pune la dispozitie nationalelor ce vor fi repartizate sa joace in tara noastra si patru stadione ce vor servi drept baze de antrenament.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Capitala intră de sâmbătă în scenariul roşu. Ce se va închide şi ce va rămâne deschis
BRAT

Modifică setările cookies