"O posibilă Cenușăreasa". Ce au scris jurnaliștii italieni despre prezența României la EURO 2024

EURO 2024 Echipa Nationala grupe euro 2024 Romania EURO 2020 Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 02 Decembrie 2023, 17:49
Data actualizarii: Sambata 02 Decembrie 2023, 17:52

Naționala de fotbal a României urmează șă-și afle adversarii de la EURO 2024, găzduit de Germania. 

Tragerea la sorţi va avea loc la Hamburg, cu începere de la ora 19:00, şi va fi transmisă la PRO TV și VOYO într-o ediție specială a Știrilor PRO TV. 

Înaintea evenimentului din Germania, jurnaliștii italieni de la Tuttomercatoweb au realizat o descriere a reprezentativelor naționale care vor fi prezente la turneul final, inclusiv pentru România. 

"Pare o echipă uzată, dar se aseamănă puțin cu Grecia în 2004, care a surprins pe toată lumea. România arată ca o posibilă Cenușăreasa, dar nu a pierdut vreun meci în grupa de calificare. Adversara principală a fost Elveția, de la care a obținut un egal în primul meci și o victorie în cel de-al doilea. O apărare bine pusă la punct, care a primit doar patru goluri, cu Radu Drăgușin la comandă, în timp ce la mijloc căpitanul Stanciu este susținut de Răzvan Marin și Alexandru Cicâldău.

Starul echipei este Ianis Hagi, fiul lui Gheorghe Hagi. Radu Drăgușin este singurul tânăr jucător interesant, dar ar putea deveni și starul echipei, ținând cont de ceea ce face la Genoa. Este urmărit de cluburi de top", au scris jurnaliștii de la Tuttomercatoweb.

România își află azi adversarele de la EURO 2024

În urma rezultatelor obţinute în preliminarii, naţionalele participante au fost împărţite în 4 urne valorice. Germania, gazdă, va ocupa prima poziţie în grupa A, în timp ce ultimele 3 echipe care vor obţine biletele pentru EURO, în urma playoff-ului din martie 2024, vor fi în urna a patra.

Urna 1: Germania (gazdă), Portugalia, Franţa, Spania, Belgia, Anglia

Urna 2: Ungaria, Turcia, ROMÂNIA, Danemarca, Albania, Austria

Urna 3: Ţările de Jos, Scoţia, Croaţia, Slovenia, Slovacia, Cehia

Urna 4: Italia, Serbia, Elveţia, Câştigătoare Play-off A, Câştigătoare Play-off B, Câştigătoare Play-off C

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!