SOC pentru Contra! Un jucator de nationala se opereaza si va lipsi cel putin trei luni: "Am tras cat am putut"

SOC pentru Contra! Un jucator de nationala se opereaza si va lipsi cel putin trei luni: "Am tras cat am putut"

Vestile proaste continua pentru selectionerul Cosmin Contra. 

Dupa ce Vlad Chiriches a iesit din calcule pentru meciurile nationalei cu Malta si Norvegia, Cosmin Contra a primit o noua veste proasta. 

Constantin Budescu va fi si el indisponibil timp de trei luni. Fotbalistul roman, golgheterul celor de la Al Shabab, se va opera la finalul acestui sezon, potrivit lui Marius Sumudica, cel care ii este antrenor in Arabia Saudita. 

"Budescu nu este 100% fizic, a tras de el, joaca cu injectii, infiltratii, cand joaca... Nu pot sa-l bag atata timp cat nu se antreneaza 100%. El trebuia sa se opereze si era indisponibil trei luni. Eu am tras cat am putut pana la vacanta, care e de doua luni, sa se opereze atunci.

El mai are doi ani de contract acolo. L-am sfatuit foarte mult, e unul dintre copiii mei. L-am invatat numai de bine si i-a mers bine, i-am calauzit asa pasii si e foarte multumit de ce a realizat", spune Sumudica.

Echipa nationala a Romaniei evolueaza in grupa F a preliminariilor EURO 2020, acolo unde se lupta pentru obtinerea calificarii la turneul final cu Spania, Suedia, Malta, Norvegia si Insulele Feroe. 

Dupa duelurile cu Suedia (1-2) si Insulele Feroe (4-1), nationala Romaniei va juca la inceputul lunii iunie cu Norvegia si Malta, pe 7, respectiv 10 iunie. Partidele vor fi in direct la PRO TV, incepand cu ora 21:45 (ora Romaniei). 

TOATA Romania vede Romania! Romania - Norvegia, marti, ora 21:45, in direct la PRO TV!VIDEO PROTVPLUS.RO

Funeraliile Reginei-mamă Elena. Cortegiul funerar a ajuns la Curtea de Argeş Curtea de Argeş
BRAT