Gheorghe Mustata Adi Popa FCSB Fotbal intern Gheorghe Mustață

Gheorghe Mustață, mesaj pentru gloriile steliste care susțin CSA Steaua: „Vă respectăm, dar nu vă mai iubim!”

Războiul pentru palmares dus de CSA Steaua și FCSB a despărții steliștii în două: cei care simpatizează cu echipa lui Gigi Becali și cei care au ales să se alăture proiectului CSA.
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 29 Octombrie 2023, 08:47
Data actualizarii: Duminica 29 Octombrie 2023, 08:49

Cei mai mulți dintre jucătorii care scriau istorie în 1986 au ales să se alăture proiectului CSA, în timp ce alături de Gigi Becali a rămas doar Helmut Duckadam, dar nici el nu mai este un susținător fervent.

Cei mai vocali susținători din tabăra CSA sunt Gabi Balint și Marius Lăcătuș, motiv pentru care au intrat în vizorul suporterilor FCSB, care au ținut să le transmită un mesaj prin vocea liderului lor.

„Le spun legendelor ce-mi transmit suporterii. Că încă îi respectăm, dar nu-i mai iubim. Cum poate spune 'Pele' Balint că el nu a văzut nicio hârtie semnată de generalii care i-au predat echipa lui Gigi Becali?

Am să-i arăt eu astăzi acea hârtie și să văd ce reacție va avea domnul Balint. Dacă are bărbăție să accepte provocarea pe care i-o voi face după ce-i arăt hârtiile de care spune că nu știe. Atunci vedem dacă vrea adevăr sau minciună.

Mustață, atac devastator la Adi Popa

Domnule Balint, dacă a furat Gigi identitatea Stelei, vă invit să reclamați furtul la poliție. Domnilor legende ale Stelei, noi suntem cei la care veneați pe gard după goluri.

Domnule Lăcătuș, cum nu îi știți pe suporterii FCSB? Sunt cei care am mers la Becali și l-am rugat să nu va dea afară pentru rezultate proaste. Când ați fost antrenor. Noi v-am păstrat la echipă. Și ați fost și președinte la Becali Sau nu ați fost?

Legendele nu realizează că lupta lor cu Becali se îndreaptă spre milioane de suporteri care au mers după ei peste tot. Domnule Ilie Dumitrescu, acum câțiva ani ați dat interviu în care ați spus ca această echipă este a lui Becali și nu i-o poate lua cineva vreodată.

Prostia e mai mare ca tine, Adi Popa, pentru că tu ești mic.

Când văd cei de la CSA bani de la Pițurcă, fără să pună condiții, să mă anunțați. Pițurcă la CSA investește într-o pereche de ciorapi sau vidanje pentru a extrage ceva de acolo”, a spus Gheorghe Mustaţă.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!