Gabi Tamaș a semnat cu o nouă echipă după ce s-a despărțit de Petrolul! Unde va evolua fotbalistul

Gabi Tamas Concordia Chiajna liga 2 Fotbal intern Gabriel Tamaș
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 09 Ianuarie 2023, 12:15
Data actualizarii: Luni 09 Ianuarie 2023, 12:14

În octombrie, stoperul a plecat cu scandal de la „lupii galbeni”.

Iar la începutul lui ianuarie, Gabriel Tamaș și-a găsit echipă în eșalonul secund! Fundașul va evolua alături de fostul jucător al FCSB-ului, Raul Rusescu, la Concordia Chiajna, potrivit Digi Sport.

Gabi Tamaș a semnat cu o nouă echipă după ce s-a despărțit de Petrolul! Unde va evolua fotbalistul

Președintele Concordiei, Cristi Tănase, a vorbit despre venirea lui Tamaș la club, evidențiind faptul că fundașul își dorește să joace fotbal în continuare, chiar dacă are 39 de ani.

„Ne-am înțeles foarte repede. Noi ne știm de foarte multa vreme, dar una este relația personală și alta cea de la echipă. Dar Gabi a avut pretenții corecte și normale, el vrea să joace fotbal.

Normal că țintim calificarea în play-off, altfel nu-l luam pe Tamaș, dar trebuie să câștigăm trei meciuri din trei. Poate că până acum ne-a lipsit un jucător așa cum este Gabi Tamaș, atât cel de pe teren, cât și cel din vestiar”, a spus Cristi Tănase, potrivit aceleiași surse de mai sus.

„Trebuie să plătească!” Prima reacție a lui Gabi Tamaș după ce a făcut plângere împotriva lui Nae Constantin 

Fundașul central a făcut plângere penală împotriva lui Nae Constantin, după ce antrenorul Petrolului l-a înregistrat, iar apoi conversația dintre cei doi a ajuns în presa locală, declanșându-se un adevărat scandal. Gabi Tamaș a confirmat plângerea făcută, punctând că are încredere în autorități. 

„Confirm că am făcut plângere penală, am mare încredere în autorități. Cine greșește trebuie să plătească”, a declarat Gabriel Tamaș pentru www.sport.ro și PRO TV. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!