FRF va notifica UEFA cu privire la palmaresul Stelei. Când se va întâmpla acest lucru

FCSB csa steaua FRF Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Mai 2024, 09:52
Data actualizarii: Miercuri 29 Mai 2024, 09:57

CSA Steaua a câștigat lupta cu FCSB în privința palmaresului clubului "Steaua" (decizia nu e definitivă), iar FRF a anunțat că va informa UEFA în legătură cu acest lucru.

La scurt timp după victoria în instanță, Florin Talpan, juristul CSA, a dezvăluit că a făcut o solicitare că FRF pentru ca forul națională să înștiințeze UEFA cu privire la ultimele noutăți.

FRF a confirmat că informa UEFA: "FRF va informa UEFA cu privire la decizia Curții de Apel, însă doar după efectuarea formalităților necesare, precum traducerea în limba engleză a hotărârii și a motivării acesteia", a informat FRF, potrivit iAMSport.

Talpan cere prejudicii de 37 de milioane de euro de la Gigi Becali

Florin Talpan a inițiat un alt proces l-ar putea debloca pe cel pentru prejudiciul de 37 de milioane de euro.

Pe lângă despăgubirile pe care acesta le cere pentru folosirea ilegală a mărcii, la această sumă s-ar putea adăuga și eventuale daune pentru banii pe care UEFA i-a acordat FCSB-ului pentru performanțele reușite de trupa din Ghencea.

"Din păcate procesul în care cerem prejudiciul este ținut în șah de celălat dosar în care FCSB cere anularea mărcilor istorice, dar care și acesta se apropie de final. Ei doar încearcă să tragă de timp. Nu au nicio șansă. 

Nu o să mai fie mult timp și va fi reluat procesul cu prejudiciul. Nu se știe foarte clar cât vor mai dura dosarele. Asta nu poate știi nimeni cu exactitate. Însă eu preconisez că vor mai dura poate un an. Cam un an, nu mai mult de atât", a spus Florin Talpan, potrivit Fanatik - mai multe detalii AICI.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!