VIDEO EXCLUSIV Florin Tene a retrăit Emoții Europene în direct pe SPORT.RO și VOYO

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Mai 2024, 11:00
Data actualizarii: Joi 30 Mai 2024, 14:34

Florin Tene, ultima oară antrenor de portari la Gaziantep, este invitatul lui lui Cătălin Oprișan în emisiunea Emoții Europene.

  • Tene are șase meciuri în tricoul echipei naționale și a participat alături de reprezentativa țării noastre la Campionatul European din 1996. În martie 2008 a fost decorat cu Ordinul „Meritul Sportiv” clasa a III-a, pentru rezultatele obținute la turneele finale din perioada 1990-2000 și pentru întreaga activitate.

În perioada 29 mai - 13 iunie, cu excepția zilelor de week-end, suporterii vor avea parte de o emisiune specială, care va aduce în prim-plan povești și amintiri deosebite de la Campionatele Europene, ale unor nume importante din fotbalul românesc. 

Timp de o oră, de la 11:00, în exclusivitate pe SPORT.RO și VOYO, un invitat special va vorbi despre momente importante de la turneele finale continentale. 

Campionatul European din Germania 2024 se vede în exclusivitate la PRO TV, PRO ARENA și VOYO, începând cu 14 iunie. Cele mai tari faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!