FOTO ȘI VIDEO Starul de 17 ani al lui Real Madrid și-a luat adio de la fosta echipă. Petrecere de pomină alături de partenera cu 4 ani mai mare

Endrick Gabriely Miranda Real Madrid Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Mai 2024, 13:44
Data actualizarii: Marti 28 Mai 2024, 13:52

Endrick (17 ani) a fost cumpărat de Real Madrid de la Palmeiras, însă se va alătura spaniolilor în luna iulie, când va deveni major.

Gruparea madrilenă a obținut semnătura lui Endrick (17 ani), fotbalistul crescut de Palmeiras. Real Madrid a plătit 37,5 milioane de euro în schimbul său, însă jucătorul va fi integrat în lot abia în luna iulie, atunci când va împlini 18 ani. 

Fotbalistul brazilian are o relație cu Gabriely Miranda, un model de 21 de ani, cei doi afișându-se împreună de câteva luni. 

Endrick și-a luat adio de la colegii de la Palmeiras

Jucătorul brazilian a organizat o petrecere înainte de a părăsi clubul. În plus va oferi câte un tricou personalizat fiecărui angajat înaintea ultimului meci, cu San Lorenzo. 

Endrick va participa la Copa America, apoi urmează să se alăture lotului galacticilor. 

"Sunt mulți oameni care m-au ajutat de-a lungul timpului. Vreau să las ceva unic, special. Este modalitatea de a le arăta că toți, precum familia mea, sunt campioni pentru mine", a spus fotbalistul. 

Endrick, despre sacrificiile făcute de familia sa

Într-un interviu acordat ziarului The Guardian, Endrick a dezvăluit detalii dureroase despre viața sa de familie. El a mărturisit că n-a fost pus niciodată în situația de a nu avea ce mânca, însă păriții lui au făcut acest sacrificiu pentru a-l susține în cariera sa fotbalistică.

"Niciodată nu am dus foamea, dar părinții mei da. Au trecut prin perioade dificile din cauza mea. Atunci când îmi amintesc de asta, îmi dă o putere imensă, pentru că nu vreau să-i mai văd cum mă hrănesc, iar ei rămân fără mâncare", a spus Endrick.

Tânărul fotbalist și-a propus să învețe cinci limbi, dintre care una va fi limbajul semnelor, pentru a putea comunica cu persoanele cu deficiențe de auz. "Una dintre aceste limbi va fi foarte diferită și este foarte importantă pentru mine. Vreau să învăț limbajul semnelor. Vreau să pot comunica cu cei care nu aud", a adăugat talentatul brazilian.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!