"Trebuie să vadă toți jucătorii". Anunțul conducerii giuleștene 

Victor Angelescu Rapid Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Mai 2024, 14:57
Data actualizarii: Marti 28 Mai 2024, 15:03

Rapid se pregătește pentru sezonul viitor, când speră să conteze în lupta pentru titlul de campioană în Superligă. 

Victor Angelescu a dezvăluit că toți jucătorii împrumutați vor reveni la echipă, pentru a fi analizați de noul tehnician, urmând să se ia o decizie cu privire la viitorul lor pentru stagiunea care urmează. 

Printre aceștia se numără și Rareș Pop, Claudiu Micovschi și Cătălin Vulturar, de la UTA Arad, Neil Lennon urmând să hotărască pe cine păstrează la prima echipă și pe cine împrumută, din nou.

"Știm că toți fotbaliștii pe care îi avem împrumutați vin la reunire, apoi o să vedem ce decide staff-ul. Este clar că trebuie să vadă toți jucătorii, pentru că nu îi cunoaște. Este normal ca toți jucătorii despre care credem că pot face parte din lot să vină și să fie văzuți de către antrenor.

O să vedem ce decizie va lua, nu știm dacă nu mai continuă. În urmă cu o săptămână am vorbit și am luat decizia că jucătorii împrumutați să vină și să fie evaluați de către staff-ul tehnic. Dacă îi mai lăsăm împrumut la UTA sau la alte echipe o să vedem după. 

Va fi decizia tuturor, dar în principal va fi decizia antrenorului și a staff-ului pentru că sunt pe partea tehnică. Ce vor spune ei va conta cel mai mult. Au plecat deja trei jucători, pentru că le-au expirat contractul sau împrumutul: Albu, Dragoș Grigore și Cîrjan", a spus Victor Angelescu, potrivit Fanatik.

Doi titluari, pe picior de plecare

Acţionarul minoritar al clubului Rapid a declarat că există un interes clar pentru vânzarea lui Albion Rrahmani şi Ermal Krasniqi, ca şi pentru alţi fotbalişti din lotul lui Neil Lennon.

"Nu putem comenta ofertele pentru Rrahmani sau Krasniqi, dar putem confirma că există interes pentru amândoi. Există un interes clar, dar nu aş vrea să intru în detalii. Vom vedea ce se va întâmpla, abia s-a terminat campionatul, perioada de transferuri e lungă şi vom vedea.

Dar există interes pentru mai mulţi jucători ai Rapidului. Vom vedea ce vom face împreună cu Neil Lennon. În funcţie de jucătorii care vor pleca, vom aduce alţii în loc. Am discutat despre bugetul de transferuri. Aşa cum a fost şi anul trecut, ce vom avea nevoie vom aduce, mai mult ca sigur. Este clar că orice ban pe care îl vom primi pe un jucător, va fi reinvestit şi chiar dacă nu vom avea vânzări, ceea ce este foarte puţin probabil, tot ce va avea nevoie Neil Lennon e clar că vom face transferuri. Să spun acum ce buget avem pentru transferuri ar fi greu", a declarat oficialul echipei giuleştene.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!