VIDEO EXCLUSIV Florin Tene, detalii despre Superman Florin Niță. Mentalul 'strong' + Strategia pusă la punct de Laura Niță

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 23 Iunie 2024, 23:11
Data actualizarii: Duminica 23 Iunie 2024, 23:24

Detalii despre Florin Niță, oferrite în direct, la Pro Arena, de Florin Tene. 

Florin Tene, acum antrenor de portari, a fost un om esențial în ascensiunea lui Florin Niță, titular în naționala României la EURO 2024. Niță, cel mai bun jucător al tricolorilor cu Belgia, 0-2, și-a demonstrat sâmbătă, la Koln, mentalul puternic. 

Tene l-a antrenat și la FCSB, dar și la Gaziantep, sezonul trecut. Tene a fost antrenor de portari la gruparea turcă în mandatul lui Marius Șumudică. 

Într-o intervenție în direct la Studio EURO, pe Pro Arena, Florin Tene a vorbit i-a făcut un portret în tușe calde omului nr.1 de la naționala României. 

"A stat foarte bine mental la meciul ăsta, mi-a plăcut modul lui de a gândi.

Multă lume nu-i cunoaște situația, eu îi cunosc familia și copiii. A avut o viață grea, e un copil modest, cu un bun-simț ieșit din comun, și îi e foame de performanță. Nu e genul de om care să iasă în față, la fel și familia lui. Singura mea satisfacție ca antrenor cu portarii e când un elev de-ai mei apără bine sau mă sună de sărbători, chestia asta contează mult pentru mine.

Vorbesc cu Florin, eu am rugat-o pe soția lui și pe el, orice problemă vine din țară să aibă telefonul închis. Am rugat-o pe Laura, soția lui, să ia toate problemele lui: dacă e copilul răcit, dacă vine nu știu ce contract. Credeți-mă, el nu știe nimic!", a declarat Florin Tene, în emisiunea moderată de Cristi Pintea. 

Tene, fost portar la Dinamo, Rapid și Steaua, a fost component al naționalei României la Campionatul European din 1996. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!