Gigi Becali FCSB Florin Talpan Steaua Fotbal intern Gigi Becali

Florin Talpan, executat silit de Becali!? Anunțul făcut de patronul vicecampioanei FCSB

FCSB și CSA Steaua luptă de opt ani pentru a fi recunoscute drept continuatoare a Stelei care câștiga în 1986 Cupa Campionilor Europeni.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Iunie 2022, 14:17
Data actualizarii: Joi 30 Iunie 2022, 14:18

Conflictul dintre cele două cluburi a dat naștere unui al doilea „război”: cel dintre patronul FCSB, Gigi Becali, și juristul CSA Steaua, Florin Talpan.

În 2019, Florin Talpan a câștigat procesul cu Gigi Becali în care îl acuza de calomnie și l-a executat silit pe acesta pentru plata despăgubirii în valoare de 30.000 de euro pe care o stabilise instanța.

  • Florin Talpan

Doar că Gigi Becali a mers la Înalta Curte de Casație și Justiție și a cerut rejudecarea, cerere acceptată de instanță. Acum, Talpan este obligat să restituie banii patronului, însă nu a făcut acest lucru până acum, motiv pentru care Gigi Becali spune că va recurge la executarea silită.

„Talpan nici acum nu mi-a dat banii. Trebuie să îmi dea 27.000 de euro. Tribunalul a decis atunci să îi dau despăgubiri de 3000 de euro şi la Curtea de Apel trebuia să îi dau 30.000 de euro.

M-a executat silit şi i-am dat 30.000 de euro. Dar ce s-a întâmplat, am plecat la Curtea Supremă care a trimis dosarul spre rejudecare. Acolo a rămas cu cei 3000 de euro de la prima instanţă.

Trebuie să îmi dea înapoi 27.000 de euro. Urmează executarea silită, nu am ce face. El nu a făcut la fel? Am auzit că a atacat pe toată lumea că a spus că nu e corect. Doamne Fereşte!”, a spus Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Cazul Becali - Talpan pe scurt

ICCJ a admis recursul făcut de George Becali împotriva deciziei luate în luna martie 2018 de Curtea de Apel Bucureşti.

„Admite recursul declarat de pârâtul Becali George împotriva deciziei civile nr. 271 A din 19 martie 2018 a Curţii de Apel Bucureşti. Casează decizia recurată şi trimite cauza spre rejudecare aceleiaşi instanţe de apel”, se arată în minută.

Decizia instanţei supreme este definitivă.

Gigi Becali fusese obligat de Curtea de Apel Bucureşti la plata unor despăgubiri în valoare de 30.000 de euro, în urma procesului intentat de juristul clubului CSA Steaua, Florin Talpan, după ce a fost jignit de finanţatorul FCSB.

Becali şi Florin Talpan s-au contrat în repetate rânduri pe tema folosirii numelui „Steaua” şi „Steaua Bucureşti”.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!