FCSB Cosmin Moti Dorin Rotariu Ludogorets Stranieri Dorin Rotariu

„Groparul” FCSB-ului a vorbit despre posibilitatea ca Dorin Rotariu să ajungă la FCSB

Dorin Rotariu este ultima țintă a FCSB-ului. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Iunie 2022, 08:32
Data actualizarii: Joi 30 Iunie 2022, 08:38

FCSB l-a cedat pe Valentin Gheorghe (25 ani) sub formă de împrumut la Umraniyespor. În cazul în cazul în care nou-promovata din campionatul Turciei va dori să-l transfere definitiv, va trebui să-i achite clubului roș-albastru 250.000 de euro. 

După plecarea lui Vali Gheorghe, Mihai Stoica (57 ani) a anunțat că FCSB a pus ochii pe un jucător român care evoluează în străinătate. Iar potrivit mai multor informații, fotbalistul pe care vrea Gigi Becali (64 ani) să-l aducă este Dorin Rotariu (26 ani). 

Însă Cosmin Moți (37 ani), omul care a apărat două penalty-uri contra FCSB-ului în playoff-ul Champions League, atenționează că internaționalul român mai are 2 ani de contract cu Ludogoreț și că va fi cedat doar în schimbul unei sume de bani. 

„Mai are încă 2 ani de contract cu Ludogoreţ, dacă vom primi oferta pentru el suntem deschişi la discuţii. Aşteptăm să se întoarcă la pregatire şi după aceea vom vedea ce decizie va lua şi antrenorul”, a declarat Cosmin Moți pentru as.ro

Rotariu este evaluat de site-urile de specialitate la 500.000 de euro și mai are contract cu Ludogoreț până în 2024.

În 2017, Dinamo l-a vândut pe nepotul lui Iosif Rotariu în Belgia, la Club Brugge, pentru 2,2 milioane de euro. A mai trecut în cariera sa pe la Poli Timișoara, Mouscron, AZ Alkmaar și FC Astana.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!