Cornel Dinu Gabriela Firea Fotbal intern

GAFA IREALA la Primaria Bucuresti! L-au transferat pe Cornel Dinu la Steaua! Ce scrie in ordinul de acordare a titlului de 'cetatean de onoare'. Reactia PMB

Primarul Capitalei l-a facut stelist pe Cornel Dinu
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 11 Noiembrie 2019, 20:48
Data actualizarii: Luni 11 Noiembrie 2019, 20:58

UPDATE 20:50: PMB a reactionat dupa greseala din proiectul de hotarare publicat pe site. 

"Directia "Cultura, Invatamant, Turism" din cadrul Primariei Capitalei regreta greseala aparuta in documentatia Proiectului de hotarare prin care, in sedinta Consiliului General al Capitalei de joi 14 noiembrie se propune acordarea titlului de cetatean de onoare al Municipiului Bucuresti domnului Cornel Dinu.

Proiectul a fost retras de pe site-ul institutiei si va fi republicat in varianta actualizata.

Directia de Cultura din cadrul Primariei Capitalei isi cere scuze domnului Cornel Dinu, o glorie a fotbalului romanesc, dar si fanilor echipei din soseaua Stefan cel Mare.

Legenda a clubului Dinamo Bucuresti, pentru care a jucat si la care a antrenat, avand 454 de meciuri in Liga 1 și 53 de goluri marcate, dar si capitan si antrenor al echipei nationale, de numele lui Cornel Dinu se leaga multe momente de bucurie ale fanilor sportului cu balonul rotund", este punctul de vedere al Primariei Municipiului Bucuresti.


Gabriela Firea vrea sa-i acorde titlul de ceteatean de onoare lui Cornel Dinu, potrivit unui proiect aflat pe ordinea de zi a Consiliului General. Doar ca Firea a incurcat cele doua mari cluburi rivale.

"Corneliu Constantin Dinu (n. 2 august 1948, Targoviste), cunoscut sub numele de Cornel Dinu, este un fost jucator si antrenor de fotbal roman. A fost antrenor principal la Steaua Bucuresti, apoi a antrenat CS Targoviste, ASA Targu Mures, Otelul Galati, U Cluj si FC Olt si a fost selectioner al echipei nationale de fotbal a Romaniei in campania de calificare la Campionatul Mondial de Fotbal din 1994, drept pentru care a fost si decorat cu Ordinul Meritul Sportiv clasa a III-a", se mentioneaza in referatul semnat de Gabriela Firea.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!