ULTIMA ORA! Marea impacare dintre FCSB si CSA Steaua e tot mai departe! Jocurile sunt facute ca Talpan sa fie noul comandat al clubului! Anuntul momentului

ULTIMA ORA! Marea impacare dintre FCSB si CSA Steaua e tot mai departe! Jocurile sunt facute ca Talpan sa fie noul comandat al clubului! Anuntul momentului

CSA Steaua are un nou comandant.

Cristian Cirlan a fost numit comandant la CSA Steaua incepand de astazi. Acesta va asigura interimatul pana in momentul cand va fi organizat concursul pentru alegerea unui nou sef. La acest concurs va participa si Florin Talpan. Potrivit Fanatik, Talpan va fi sustinut de Cirlan pentru a ocupa postul de comandant al CSA Steaua.

Mandatul lui Bixi Mocanu la CSA a expirat, astfel ca in locul sau a fost numit Cirlan. Concursul la care va participa si Florin Talpan va avea loc in primvara, iar odata cu instalarea in functie a lui Cirlan pana in acel moment, Talpan are sanse foarte mari de a fi numit comandant al CSA Steaua.

Bixi Mocanu va participa si el la concurs, dar relatiile dintre acesta si Cirlan nu sunt deloc bune. Intre cei doi a pornit un conflict din cauza faptului ca Mocanu l-a imputernicit pe Florentin Dumitru sa reprezinte CSA Steaua la AMFB, in conditiile in care Dumitru nu era angajat al clubului. Cirlan a replicat si a spus ca nu stie de o astfel de imputernicire. 

"Noi suntem Steaua Bucuresti, clubul infiintat in 1947, cara a dat Romaniei atatea si atatea performante in fotbal si in multe alte sporturi, care a scris istorie. Scriem istorie chiar si in liga a patra, cu toata opozitia disperata a lui Becali. Ei sunt o societate comerciala infiintata in 2003 care si-a atribuit numele Stelei intr-un mod dovedit de justitie ca ilegal", a declarat Cirlan la adresa lui Gigi Becali.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Medicii chinezi: Noul coronavirus nu este "la fel de puternic" ca SARS, dar mai contagios
BRAT